30 Mart 2013 Cumartesi

Webmaster Pro İndir

Webmaster Pro İndir




Profesyonel siteler birkaç saatte yayınlanmaya hazır.



WebMaster Pro E-Kitabı, site kurabilmeniz için yararlı bilgileri konu edinen bir e kitaptır. Kod bilgisi ya da web tasarım bilgisi gerekmeden de site kurulabileceğinin, çok kısa sürede nitelikli ve popüler bir web siteye sahip olunabileceğinin kanıtıdır.

Bu işin uzmanı olan Serdar Ateş tarafınca hazırlanarak hizmete bir eğitim setidir. Size ait profesyonel site ya da web siteler oluşturmaya başlamak istiyorsanız WebMaster Pro E-Kitabı çok iyi bir rehber olacaktır. Webtasarımcılara binlerce lira ödemenize gerek kalmadan, bilgisayar kurslarında para ve vakit harcamadan, haftalarca hatta aylar boyu harcamanıza gerek kalmadan, gereksiz bir çok bilgiye sahip olmanıza ya da hayatınızda duymadığınız terimleri öğrenmek zorunda kalmadan 1-2 saat içinde site ya da web siteler kolayca oluşturabilirsiniz.

Nette site kurmakla ilgili araştırmaya gitseniz, ki pek çok kişi yapmıştır,ne doğru dürüst bir veriye ulaşabilirsiniz ne de bulunan konuların arkasında olacak ve sizin sorularınızı yanıtlayacak bir muhatap… WebMaster Pro Kitabı size site kurmanızla ilgili her konuda bilgi sağlayacağı gibi desteğini de esirgemeyecektir. WebMaster Pro E-Kitabı sayesinde birinci websiteyi oluşturduğunuzda site oluşturmanın çok da zorlayıcı olmadığını anlayabileceksiniz. Hatta bir zaman sonra sizlere çocuk oyuncağı gelir ve kendinizi uzman bir webmaster gibi hissedebilirsiniz. Bu da demek oluyor ki sadece bu alanda iş yaparak bile gelir elde etmeye başlayabilirsiniz. Zaten bir web siteniz olduğunda para başka kişiler için website kurmak da sizlere güzel bir gelir sağlayabilir. Arkadaşlarınız için, tanıdığınız şirketlerte ya da yeni firmalara teklifte bile bulunabilirsiniz.
WebMaster Pro E-Kitabı ile harika görünümlü ve SEO uyumlu olan, istediğiniz sayıda website yapabilirsiniz. WebMaster Pro, e-kitap ve görsel öğelerden oluşturulmuş bir set şeklindedir. Böylelikle yapılması gereken her şeyi bir bir izleyerek kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. WebMaster Pro internet sitesini ziyaret edip web site örneklerini ve adımlar bölümünü inceleyerek değerlendirebilmeniz mümkündür. Web Master Pro website kurmaya başlamadan evvel sizlere gerekli bilgileri bir rehberde yani e-kitapta sunmaktadır. Site kurulumunu anlatan 20 tane video da hem masaüstüne indirip hem de direkt olarak izleyebileceğiniz şekilde hazırlamıştır. Tek yapmanız gereken WebMaster Pro E-Kitabı download etmek. E-kitap ve videolarla anlatılanları adım adım aynı şekilde uygulamaktır. Siteniz birkaç saat geçmeden yayınlanmaya hazır olacaktır.

WebMaster Pro E-Kitabı indirdiğinizde almaya hak kazanacağınız bedava bonuslar da çok işinize yarayacak. Birbirinden kıymetli bu bonuslar: Bedava Logo Programı ve Kullanım Videosu, çok değerli SEO taktikleri adı, her türlü konuyu bulabileceğiniz Bilgi Bankası, web sitesinden reklam yoluyla para kazanmak isteyenlere Hediye Videolar, eğitim setinde paylaşılan iletişim bilgileri ile ücretsiz olarak alabileceğiniz sürekli ve canlı destek hizmeti ile WebMaster Pro E-Kitabı güncellemelerinden oluşmaktadır. WebMaster Pro E-Kitabı sayesinde popüler bir website sahibi olabilir, Seo Sırları kitabı ile sitenizi googleda 1 numara yapabilir, sitenizin logosunu kendiniz oluşturabilir ve en önemlisi kısa sürede bir 'WebMaster' olabilirsiniz.



1 yorum:

metin dedi ki...

web sitesimi yapmak istiyorsun doğruyerdesin