30 Mart 2013 Cumartesi

Flash Dershane ile Netten Eğitim

Flash Dershane ile Netten Eğitimi için 
(detaylar için TIKLA)




Yüksek dershane fiyatları, dershanelere ulaşımında çekilen yol eziyetleri, okulların eğitimlerindeki yetersizlikleri düşünülünce, neden dershane olanaklarını biz internet ortamına aktarmayalım dedik!


Hem bir ailenin bütçesini alt üst eden dershane ödemeleri en aza inecek, hem yol eziyetlerinin getirdiği verimsizlik ortadan kalkacak, hem de sizlerin bilgiye daha kolay ulaşması sağlanacaktı. İşte bu gaye ile Flash Dershane projesi.

Alt yapısında bulunan yazılım ve imkanlarla bir portal oluşturulması sağlandı. Bir dershane olmasının yanı sıra sosyal ve kültürel bir ortam olması planlandı. Bu amaçlar doğrultusunda içerik oluşturma çalışmaları başladı ve devam ediyor. Eğitimle alakalı her çeşit haber ve bilgiye ulaşmanın yanında birçok dijital kitap da bu sistemde yer alacak. Pro ve Gold üyelerimizin olanakları ise saymakla bitmez bir şekle gelecek. Şimdiki önceliğimizi eğitime odakladık. Sizlere sunduğumuz bu fiyatlar sitenin gelişimi için harcanacak ve ne kadar fazla özellik eklenirse eklensin ücretler artmayacaktır. İlk hedefimiz olanakları kısıtlı herkese ulaşabilmektir.

Flash Dershane olarak; günümüzün teknolojik olanaklarından faydalanarak, maddi imkansızlıkların yanı sıra bölgesel imkansızlıklardan kaynaklanan fırsat eşitsizliğini her anlamda ortadan kaldırmak, en azından bu anlamda örnek teşkil etmek, yol açmaktır.


Hiç yorum yok: