30 Mart 2013 Cumartesi

Hazır Web Sitesi Kitabı İndir

Hazır Web Sitesi Kitabı İndir




Site yaptırmak için çok para harcamanıza ve en küçük bir yazı eklemek için bile webmasterlara her seferinde para ödemenize gerek kalmaz.


Hazır Web Sitesi Kitabı İndir İnternet Sitesi yapabilmeniz için programlama dilleri ya da html, php, asp uygulamalarını bilmenize gerek yoktur. Sitehazir(com)'dan hemen bir site sahibi olup, Hazır Web Sitesi Kitabı ile Word'de çalışır gibi istediğiniz içeriği ekleme işlemlerini yaparak sitenizi kullanmaya başlayabilirsiniz. Sadece bir tıkla sitenizi hemen yayınlayabilirsiniz. Dilediğiniz zaman istediğiniz uygulama ve düzenlemeleri yapabilirsiniz. Hazır Web Sitesi, aynı Hosting üzerinden birbirinden bağımsız çok sayıda (3-21 adet) web sitesini ücretsiz edinmenizi sağlıyor. Birden fazla web sitesi sahibi olmak için sürekli para ödemenize gerek yoktur. Hazır Web Sitesi Kitabı ile birlikte sitenhazir(com)'dan sahip olacağınız site, bütün ayarlarıyla kurulu şekilde size teslim edilir ve sizler istediğiniz değişikliği kolaylıkla yapabilirsiniz. Ayrıca, Hazır Web Sitesi Kitabı ile ücretsiz sahip olacağınız Hazır Site Tasarımı Kitabı ile websitenizi tasarlamayı da resimli anlatımlarla yine kolayca öğrenip hemen uygulayabilirsiniz. Hazır Web Sitesi Kitabı ile çok kolay ve kısa zamanda profesyonel siteler hazırlayabilir bu şekilde yeni bir iş sahibi olabilirsiniz. Başkaları için, şirketler ya da kurumlar için siteler hazırlayarak satabilirsiniz.

Hazır Web Sitesi Kitabı, sitehazır(com)'dan sahip olacağınız sitenizi istediğiniz gibi kullanma olanağı sunuyor. Web site yaptırmak için çok para harcamanıza ve en küçük bir yazı eklemek için bile web tasarımcılarına her seferinde para dökmenize gerek kalmaz. Hazır Web Sitesi Kitabı ile sahip olacağınız websitede dünyanın en kaliteli ve çok fonksiyonlu kontrol panelini kullanırsınız. Kendinize ait kullanıcı adı ve şifrenizle kontrol panelinden isteğiniz anda ulaşıp her türlü çalışmanızı yapabilirsiniz. Hazır Web Sitenizde yüzlerce hazır şablondan istediğinizi anında kullanabilirsiniz. Sitenizin adına ait e-mail hesabı oluşturarak ziyaretçilerinizin size ulaşmasını sağlayabilir ve sorularını cevaplayabilirsiniz. Websitenizle sahip olacağınız ekstra bileşenler, grafik kütüphanesi, online sayaç, flash banner creator gibi pek çok hizmetten faydalanarak sitenizi daha da geliştirebilir ve daha etkili yapabilirsiniz.

Hazır Web Sitesi ile Website yapmak çok kolaydır. Zaman ve para harcamadan Hazır Web Sitesi Kitabı ile birlikte düşlediğiniz websitesine sitehazir(com) adresinden hemen sahip olabilirsiniz. Dilediğiniz özellikte ve sayıda siteyi size sunulan birkaç paketten birini seçerek alabilirsiniz. Bu paketlerden birini aldığınızda çok geniş bilgiler içeren Hazır Web Sitesi E Kitabını ücretsiz olarak veren sitehazir.com Hazır Web Sitesine ait demoları da üyelerine sunmaktadır. Kontrol paneli ve Hazır siteyi 5 gün boyunca deneyebilir, sitenizi oluşturmak için faydalanacağınız yardım metinlerini ve videolarını inceleyebilirsiniz.

Detaylar için tıklayınız ...!


Hiç yorum yok: