30 Mart 2013 Cumartesi

E-Ticaret Sitesi Nasıl Yapılır

E-Ticaret Sitesi Nasıl Yapılır ?




Sınırsız sayıda ürün ve kategori ekle olanağı ile 24 saat içinde teslim edilen e-ticaret sitesi.



Birçok işletmeci internet üzerinden ürünlerini satabilmek amacıyla uygun fiyatlı e-ticaret sistemi aramaktadır.

    E-Ticaret: İnternette insanların belirli sistemler üzerinde ürünlerin alım ve satımıdır. Kısacası eticarete; ticaretin elektronik versiyonu diyebiliriz. E ticaret websiteleri şu anda dünya genelinde en kârlı ve en akıllıca uygulanan ticaret anlayışıdır. Sermaye sahibi olmadan, ürün stoğu yapmadan, para bağlamadan, ülkenin hatta dünyanın her noktasına ürün satabileceğiniz sanal bir ticarethanedir. Bu tür bir sanal işletmeye sahip olmanız pazarınızı %1000 artırarak satışlarınızda ciddi yükselişler sağlamaktadır.

E ticaret, gereksiz kod bulundurmayan, işlevsel, yüksek güçteki sunucularımızda çalışmakta olan hızlı bir sistem ile E ticaret sitesi kurma hizmeti verir. Kolay kullanılan bir yönetim paneli sistemi bulunmaktadır. E ticaret siteniz zamanla arama motorlarında üst sıralara çıkacaktır. Tam arama motoru optimizasyonu sağlayan sistem, dinamik ve otomatik link oluşturma özelliğine ve dinamik sitemap eklentisine sahiptir. Bunlara ek olarak ürünlere özel anahtar kelime belirleme özelliği de mevcuttur. Bütün bu özellikler ile Google olmak üzere, arama motorlarında gözle görülür bir şekilde başarı sağlayacaksınız.

Ödeme onayından itibaren 1-24 saat içerisinde ürünü online olarak müşteriye teslim etmekteyiz. 7/24 destek ve yardım hizmeti verilir. E ticaret Sitesi yenilenen teknolojileri takip eder ve kendisini de daima yeniler.


1 yorum:

metin dedi ki...

bedava e-ticaret ve bedava e-ticaret kazancı arayanlara sunulmuş içeriğine bakınca hepten bedava bir kaynak