30 Mart 2013 Cumartesi

Web Sitesi Kurma Eğitim Kitabı Yükle

Web Sitesi Kurma Eğitim Kitabı Yükle




Bu rehber ile kaliteli bir siteyi kolaylıkla inşa edebilirsiniz.


Web Sitesi Kurma Rehberi websitesi kurulumu konsunda aradığınız her türlü bilgiyi, hatta daha da fazlasını sunan zengin bir kaynaktır. Kendinize ait bir web siteniz olsun istiyorsanız kesinlikle bu rehberi almalısınız.

Website kurmanın birçok yöntemi vardır. Birinci yol: Yıllarınızı harcayıp tasarım bilgisi öğrenerek… İkinci yol: Otomatik program satın alarak… Üçüncüsü: Tasarımcılara yüzlerce, belki de binlerce TL ödeyip… Dördüncüsü yol ise: İnternetin olanaklarından faydalanıp, dünyanın en iyi websitelerine, dünyanın en kolay yöntemi ile ve 'hiç masraf etmeden' sahip olunur. Site kurmak isteyen herkes mutlaka bu yollardan birini tercih ederek sitesini kuracaktır. En akıllıca yapılacak tercih dördüncü yolu kullanmaktır. Diğerlerini tercih edip etmemek size kalmış. Benim param var iyi bir website için para akıtırım diyorsanız siz bilirsiniz. Şu da unutulmamalıdır, diğer tüm yöntemlerle bir şekilde o websitesine sahip olursunuz, size hazır bir website mutlaka sunulur, ancak devamı gelmez. Öyle bırakılırsınız websitesiyle bir başınıza ve ne yapmanız gerektiğini öğrenebilmek için de yine zaman kaybı, para kaybı vs. vs. Diğer tüm yollarda devamlı hizmet almanız için devamlı ödeme yapmanız gerekmektedir.

Web Sitesi Kurma Rehberi ile hem iyi bir web sitesine sahip olabilir hem de düzenli olarak destek alabilirsiniz. Ek bir ücret ödemenize gerek kalmadan web siteniz için ne yapmak istiyorsanız ya da takıldığınız noktalar olduğunda sürekli yardım alma olanağınız var. Web Sitesi Kurma Rehberi ile yüksek kalitede bir siteyi sadece birkaç adımda kurabilirsiniz. Sıradan internet kullanıcısı olan herkes bu sistem ile kolayca website kurabilir. Çok sayıda seçeneği kullanarak, siz de kendi sitenizi en kaliteli siteler arasında görebilirsiniz. Web Sitesi Kurma Rehberi ile kuracağınız site Arama Motoru Optimizasyonu dostudur ve arama motorlarında büyük bir hızla yükselerek üst sıraya yerleşir. Web Sitesi Kurma Rehberi ile websitesi kurmayı öğrendiğinizde istediğiniz sayıda website kurabilirsiniz. Sunulan hizmetler öyle çoktur ki, istediğiniz alanda, istediğiniz içeriğe uygun her türlü siteyi hiç zorluk çekmeden oluşturabilirsiniz. Web Sitesi Kurma Rehberi'nin sunduğu sistem ile web site kurmak ücretsizdir. En can alıcı bölüm de budur! Hiç ücret ödemeden profesyonel bir websiteye ya da sitelere sahip olursunuz.

Webtasarım ve kod bilgisi gerekmeden, önceden edinilmiş tecrübe ve herhangi bir teknolojik bilgiye ihtiyaç duymadan da Web Sitesi Kurma Rehberi ile kolayca sitenizi kurabilir, dilediğiniz alanda çalışmalarınızı sürdürebilirsiniz. Web Sitesi Kurma Rehberi ile verilen web sitesi kurma sisteminin adı Wordpress tabanlı site kurmaktır. 'Wordpress bloglarıyla karıştırılmaması gereken!', Wordpress'in sunduğu ikinci bir hizmettir. Sistemin işleyiş amacı en kısa zamanda 'arama motoru dostu' websiteler inşa etmektir. Web Sitesi Kurma Rehberi ile yapmanız gereken her şeyi kısa sürede öğrenerek gerçekleştirebilir, dolayısıyla websitesini hemen kurmaya başlayabilirsiniz. Videolu-görsel anlatımlarla hiç zorlanmadan bir iki adımda web sitenizi kurabilirsiniz.

Sitenizi yönetim panelinizden, özgür bir şekilde yönetebilir, video, resim, yazı, link ekleme gibi hakkında öğrenmek isteyebileceğiniz tüm bilgileri yine WebSitesi Kurma Rehberinden hemen öğrenebilirsiniz. Başka bir araştırma yapmaya farklı kişilerden destek almanıza gerek yoktur. Web Sitesi Kurma Rehberi ile sahip olacağınız bonuslarla da sitenizi daha çok geliştirebilirsiniz. Bütün bunların haricinde Web sitenize nasıl ziyaretçi sağlayacağınıza kadar türlü konuda bilgiye sahip olabilirsiniz. Web Sitesi Kurma Rehberi ile sitenizi kurduğunuzda, Arama Motoru Optimizasyonu Eğitimi ve İnternet Reklamcılığı bonusları ile sitenizi optimize ederek milyonlarca sayıda ziyaretçi çekebilirsiniz.

 Lütfen detaylar için buraya tıklayınız...!


Hiç yorum yok: