30 Mart 2013 Cumartesi

Site Kur Eğitim Seti

Site Kur Eğitim Seti






Kolay ve Hızlı site kur. 17 adet HD video, 180 sayfalık e-kitap ve 5 adet hediye bonus!


Web sitesi kurmak ile ilgili hiçbir deneyime sahip olmayan, bundan önce bir web sitesi kurmamış olan herkese kolay ve hızlı site kurulum metotlarının anlatıldığı bu eğitim seti sayesinde saatler içerisinde harika sitelere sahip olabilirsiniz. Bu eğitim kitinden faydalanmak için farklı bir araca, profesyonel bilgi ve yeteneğe sahip olmanız gerekmemektedir. Tam tersi olarak, bu setin amacı tüm bu konuları bilmeyen sıradan bir internet kullanıcısının, ihtiyaç duyacağı bilgileri ve eksiklerini zaman kaybetmeden tamamlamasını sağlayarak, bir defalığına değil, öğrendiği yöntemler sayesinde hayat boyu istediği sayıda web sitesini oluşturabilecek bir hale gelmesidir.

Bugüne kadar belki bir website kurma fikri size zorlu geldi, hiçbir şekilde website kurabileceğinize inanmadınız! Ancak Hızlı Ste kur eğitim rehberi her şeyi sizler için düşünerek hazırlanmış görünüyor. Bu zamana kadar sizin gibi düşünen pek çok insanı website sahibi yapan bu eğitim seti ile sıra sizde. Kafanızdaki olumsuz tüm önyargıları atın ve bu set ile nasıl siteler kurabileceğinizi düşünün. Dakikalarınızı alan, tümüyle sizin tasarlayacağınız, kimseye ihtiyaç duymadan hazırladığınız sizlere özel siteler! İşte bunu başarmanın yolu sizlere Hızlı Site Kur Rehberi ile sunuluyor. Harika ücretsiz web site tasarımları, bedava domain alma yöntemi, sınırsız web sitesi kurma olanağı, ücretsiz kitaplar, site kazançları… Herşey bu eğitim setinde mevcut.

Bu kadar mı? Tabi ki!

Site kurma rehberinde, tam beş adet muhteşem bir hediye set var ve tamamı tek fiyata bizlerin kullanımına sunulmuş.

Bunlar nedir?
* İlk olarak Google SEO hediyesi: Pek çok sitenin sahibi, sitesini kurduktan sonra ne yapacağını bilmemektedir. Siteyi kurduktan sonra ne olacak, sitesi arama motorlarında üst sıralara çıkacak? Bu bilgi eksikliği sebebiyle kurulmuş olan siteler ya arama motorlarında kaybolmakta ya da binlerce TL harcanarak seo yapılmaya çalışılmaktadır. İşte Hızlı Site Kur Rehberi tam bu aşamada devreye giriyor ve binlerce liranızı sokağa atmanıza engel oluyor. Kurduğunuz sitelerin kısa zamanda arama motorlarında üst sıralara çıkmasını sağlayarak emeklerinizin heba olmasının önüne geçiyor. Bir web sitesinin olmazsa olmazı SEO çalışmasını, siteden maksimum oranda yararlanmanız ve kendi alanında üst sıralarda yer alan web sitelerine sahip olmanız için Sete Kur rehberi ile bu değerli bilgiler de sunulmuş. SEO kitabı 2 aşamalı; site içi seo ve site dışı seo olarak ayrı ayrı ele alınarak anlatılmış. Sitelerin nasıl SEO uyumlu tasarlanacağı, arama motoru dostu web sitelerinin oluşturulması, kaliteli website tasarımları, tümü Site kur seo kılavuzunda yer almaktadır. Yazılı ve videolu anlatımlar sayesinde de herkesin rahatlıkla anlayıp uygulayabileceği bir yapıda sunulmuş.
* Bir diğer hediye ise İnternet kazançları ve Reklamcılığı: Sunduğu avantaj, kurulan web siteler alanı ne olursa olsun, sizlere para kazandıracak sanal dükkanlara dönüşmeli ve 7/24 size çalışan bir eleman olmalıdır. Online reklamcılık, reklam verme siteleri ve yöntemleri, Adwords reklamları ile farklı reklam servislerini kullanarak; ister ticaret, ister hobi, isterse affiliate marketing siteleri olsun, herkes web sitesinden gelir elde etmeli. Bütün bu Site kazançlarının nasıl sağlanacağı ve yöntemleri de adım adım bu rehberde anlatılmaktadır.
* Üçüncü hediye olarak; Satış Ortaklığı (Affiliate) sistemi nedir, en iyi satış ortaklığı teknikleri nelerdir, bir satış ortağı sitesi nasıl olmalı ve ürün tanıtımları nasıl yapılmalı, en başarılı satış stratejileri özel olarak hazırlanıp sunulmuş. Satış ortaklığında eksikleri olan ve bunları site kurulumu ile birlikte gidermek isteyenler için benzersiz bir fırsat olarak ücretsiz verilmiştir Satış ortağı olanlar mutlaka web site kurulumunu, SEOyu ve diğer reklam ile satış yöntemlerini bilmelidir. Hepsini bir arada bulabileceğiniz güzel bir eğitim rehberi karşınızdadır.
* Dördüncü hediye olarak Xdükkan tasarımı, kullanımı, bir xdükkanın en verimli şekilde satış ortaklığı için kullanma yöntemleri yine görsel olarak anlatılmaktadır. Site Kur Rehberi sadece kendi satış ortaklarına ve xdükkan sahiplerine özel olarak verdiği bu hizmet kaçırılmayacak bir fırsat.
*Beşinci ve son bonus ise, yine başlı başına bir rehber olan E-ticaret web sitesi kurulumu. Bugüne kadar birçok eticaret sitesi kurma teknikleri kullanıldı ancak ya birçoğu fazla karmaşıktı ya da ücretli olduğundan maalesef faydalanmak pek mümkün olmuyordu. Artık böyle bir derdimiz kalmıyor diyebiliyorum. Çünkü rehberde en kolay E-ticaret sitesine sahip olmak anlatılıyor. Hiçbir ek ücret ödemeden tasarlayacağınız kendi ticari sitenizle, abartılı meblağlarla site sahibi olmanıza gerek kalmadan, sanal ortamda bu sistem de para kazanmaya başlayabilirsiniz.
Yeni nesil Ticari yapıda küçük ve orta ölçekli kuruluşlardan tutun da, büyük firmalara kadar çoğu işletme sahibi, ticari faaliyetlerini internet ortamına taşıyarak, kazançlarını en üst seviyelere çıkartmaktadır. Eticaret siteleri sayesinde gereksiz eleman çalıştırma, pazarlama, nakliyat, reklam ve vergi masraflarından kurtulmaktadırlar. Aynı zamanda milyonlarca müşteri kitlesine ulaşarak markalaşma yoluna gitmektedirler. Site Site Kur rehberinin son bonusu, bunun en kolay, hızlı ve masrafsız yöntemini göstererek herkesin yararlanmasını sağlamaktadır. Kendinize çalışan bir sanal mağazanız olmasını istiyorsanız tek yapacağınız Site Kur Rehberini almak ve işe başlamaktır.
Bunca avantajın tek bir eğitim setinde, üstelik ücretsiz olarak sunulması harika bir fırsattır. Hızlı Site Kur kullanıcılarının başarıya ulaşması ve harika web sitelerine sahip olabilmesi için her türlü fırsatı sunuyor. Bu Set sayesinde kuracağınız sitelere siz dahi şaşıracak ve bu başarınızı daimi olarak sağlayacaksınız.
Kolay ve hızlı web site kurma yöntemlerinin anlatıldığı Site Kur Rehberi; tam 17 adet videolu anlatım ve 180 sayfalık dokümandan oluşan, 5 adet özel bonusuyla herkesin kolayca bir web site sahibi olup para kazanmasını öğreten muhteşem bir eğitim setidir.
Tek yapmanız gereken zaman kaybetmeden, çok özel fırsat ve imkanlarla donatılmış Site Kur Rehberini alarak web sitenizi kurmaya başlamaktır.

DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

1 yorum:

riyad dedi ki...

daha profesyoneli yok