30 Mart 2013 Cumartesi

Siğillere Son

Siğillere Son Lütfen OKU VEYA tıkla




Doğal ve bitkisel siğil tedavi yöntemleri.


Siğil, deride çok sık görülen virüs kaynaklı bir enfeksiyondur. Vücudumuzun her yerinde ortaya çıkabilirler. Zararsız gibi görünse de zamanında tedavi edilmediği taktirde kanser dâhil pek çok ciddi hastalığa sebep olabilirler. Özellikle genital bölgede oluşan siğiller için bu tür riskler daha fazlardır. Siğiller fark edildiği anda tedavi edilmelidir. Ancak dondurma, yakma ve cerrahi müdahale ile tedavi şekilleri çok acılı olabilmekte ve iz bırakmaktadır. Hastalar bu tedavi şekillerini kabul etmeden önce bir kez daha düşünmelidir. Siğillerin tedavi edilmesinde uygulanması gereken yol; siğilleri yok etmeli, iz bırakmamalı ve siğillerin tekrarlamasına izin vermemelidir. Dondurma, yakma ( lazer ), cerrahi müdahale gibi yöntemlerde siğillerin tekrar oluşma oranı çok yüksektir. Bu tür maliyetli ve yan etkisi olan tedavi yöntemleri her hasta için uygun değildir.

Siğillerin doğal doğal yöntemlerle tedavi edilmesinde pek çok metot uygulanmaktadır. İncir sütü ile, sütleğen bitkisinin benzer şekilde kullanımı, sarımsak kürü, soğan kürü, söğüt yaprağı kürü gibi pek çok bitkisel tedavi yöntemi mevcuttur ve kullanılmaktadır. Bu metotlardan elde edilen başarı çok sınırlıdır ve siğiller tekrar oluşur. Siğilleri tamamen ortadan kaldırmak, kısa sürede kurtulmanızı sağlayacak etkili ve acısız bir yönteme, ayrıca siğillerin tekrarlamasını engelleyecek mükemmel bir bağışıklık sistemi güçlendirme programına ihtiyacınız vardır. Düzgün bir bağışıklık sistemini güçlendirme programı, her gün düzenli almanız gereken birkaç ek gıda ve bazı beslenme tavsiyeleri içerir.

Yaşam tarzınızla ve vücudunuzla ilgili harika ipuçları verir ve tamamen yenilemenizi sağlar. Şu unutulmamalıdır ki her siğilin tedavisi aynı değildir. Aynı bitkisel tedaviyi her siğil tipi için uygulamanız çok tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Bitkisel tedavi yöntemleri uygulayacaksanız mutlaka bir uzmana danışmanız gereklidir. Bunun yerine siğillerden kurtulmak için hazırlanmış, 5 gün gibi bir sürede kurtulmanızı sağlayacak, Siğillere Son kitabını da incelemenizi tavsiye ederim. Beraberinde bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için gerekli harika bir kaynak da içeren toplam 62 sayfadan oluşan kitapları okumanız sizleri bu konu hakkında daha bilinçli kılacak ve istenmeyen sonuçlar oluşmasını önleyecektir.

DETAYLAR BURADA LÜTFEN TIKLA ...!


Hiç yorum yok: