30 Mart 2013 Cumartesi

Borsa Koçu ile Borsa Bilgileri

Borsa Koçu ile Borsa Bilgileri




Borsa Koçu E Book ile Borsadan Nasıl Kazanılır


Ayşe Kabasakal, borsada yıllar süren deneyimlerinden sonra hazırladığı Borsa Koçu E Book ile borsa konusunda ayrıntılı bilgiler ve süper tüyolar veriyor. Borsa Koçu E Book indirerek borsa endeksleri, borsa analizleri, borsa stratejileri, kısacası borsa ile ilgili her türlü bilgiyi öğrenebilirsiniz. Borsadan gelir elde etmek isteyenlerin en büyük hatası acele etmeleri gerektiğine inanmaları, stratejik ve sistemli oynamamalarıdır. Halbuki, profesyonel borsa danışmanları bu davranışın tam tersi bir hareket anlayışıyla borsada kendi metotlarını oluşturmuşlardır. Borsa Koçu E Book sayesinde sizler de herhangi bir danışmana dahi ihtiyacınız olmadan kendi borsa formülünüzü oluşturabilir ve çok para harcamadan kazancınızı yükseltebilirsiniz. Borsada sermayenizin büyüklüğünden çok o sermayeyi nasıl yönettiğiniz daha önemlidir. Borsa Koçu E Book ile profesyonelce hareket ederek borsadan para nasıl kazanılır öğreneceksiniz.

Borsadan para nasıl kazanılır? Bu sorunuza en tatmin edici cevabı Borsa Koçu E Book içerisinde bulacaksınız. Borsa Koçu E Book içeriğinde, Borsaya Giriş, Borsa Genel Bilgileri, Borsada Yeni Dönem, IMKB 30 Senetlerinin Tarihsel Grafikleri gibi daha birçok başlık altında borsa ile alakalı ihtiyaç duyacağınız tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Borsa Koçu E Book ile istediğiniz profesyonelliğe kısa sürede ulaşabilirsiniz. Ayrıca Borsa Koçu E Book yazarından yani Ayşe Kabasakal'dan destek de alabilirsiniz. Borsa Koçu E Book bilgisayarınıza indirip hemen kullanabileceğiniz dijital bir yayındır.

'Borsada sadece çok parası olan belirli bir kesim kazanıyor' düşüncesi kesinlikle yanlıştır. Borsa piyasasında çok sayıda kişi az parayla girip yüksek meblağlar kazanmaktadır. Tabi bunların yanında tersini yapıp sermayesini sıfırlayanlar da vardır. Burada geçerli olacak Formül paranızın ne miktarda olduğu değil, sizin bu parayı ne kadar idare edebildiğinizdir. İlk olarak borsada kazananlardan olmayı net olarak istemelisiniz! Bunun için gerekli tek şeyin de bir profesyonel gibi davranmak olduğunu bilmelisiniz ve profesyonellik de bilgi + deneyim gerektirir. Borsa Koçu E Book alarak uzmanlığa ilk adımı atmış olursunuz.

"Beklenti Piyasası" olarak adlandırılabilecek borsalar, bireysel katılımcıların uzak durması gereken yerler mi? Hiç şüphesiz "vurgun" mantığıyla hareket etmeyen, uzun vadeli düşünen yatırımcılar için değil. Borsada uzun süredir işlem yapıyorsunuz veya yeni başlıyorsunuz, fark etmez. Bugüne kadar hep kayıp yaşadınız ya da umduğunuz kadar para alamadınız Paranızı nasıl adım adım tırmandıracağınızı, hisse senedi seçerken bakmanız gereken kriterleri ve sonrasında geçmeniz gereken etapları Borsa Koçu E Kitabında bulabilirsiniz. Borsa Koçu E Book size borsada yol gösterecek, danışmanlık edecek, hatta sizi bir borsa profesyoneline dönüştürecek.

Borsa Koçu E Book içeriğinde: Aracı Kurumlarda Hesap Açma ve İşlem Bilgileri (Resimli Anlatım), Borsada İşlem Gören Şirketler Nasıl Kâr Payı Dağıtır?, Kağıtların Bölünmesi ve Bölünmüş Fiyat Anlamı Nedir?, Borsada Tavan ve Taban Fiyatlar Nasıl Belirlenir?, Borsada Teknik Analiz ve Temel Analiz Nedir?, Ulusal 30 Endeksi Nedir?, Ulusal 100 Endeksi Nedir?, Yabancı Yatırımcı Nasıl Kazanıyor?, Ekim 2000 – Ekim 2010 Arası En Çok Kazandıran Senetler… Borsada daha fazla kazanmanızı sağlayacak metotlar kısacası borsa konusunda bilmek istediğiniz her konuyu Borsa Koçu E Book'nda bulabilirsiniz. Borsa Koçu E Book ile borsada nasıl para kazanılır öğrenerek profesyonelce kazanmaya başlayın.




Hiç yorum yok: