30 Mart 2013 Cumartesi

Borsa Teknik Analiz ve Bilgileri Nedir

Borsa Teknik Analiz ve Bilgileri Nedir ?




Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri Kitabı ile Borsada Kazananlardan Olun


Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri Kitabı, para kazandıran gerçek yöntem ve bilgileri anlatan, borsadan kazanmak isteyen herkese yol gösterecek dijital bir kitaptır. Borsada kayıp yaşamadan kazanmak istiyorsanız Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri Kitabını masa üstünüze hemen indirerek, borsa hakkında tüm merak ettiklerinizi öğrenebilir, gerçek sayısal verilerle analizler yaparak eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.

Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri Kitabı, uzun süren borsa takipleri, uygulanan birçok test ve analizler sonucunda elde edilen bilgilerle hazırlanmış bir kitaptır ve borsada nasıl hareket etmek gerektiğini en ince ayrıntısına kadar anlatmaktadır. Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri Kitabı kullanarak birkaç gün içinde seanslık, günlük, aylık, yıllık, grafiksel ve sayısal verilerle, hisselerin hangi anda alınıp nerede satılacağına dair analizleri kendiniz yapabilirsiniz. Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri E Kitabında aktarılan sayısal ve grafiksel teknikler, uzun süren analizler sonucunda test edilerek tespit edilmiş ve halen uygulanmakta olan tekniklerdir. Anlatılan bu özel teknikler ile yapacağınız analizlerin al dediği yerde hisseleri alıp, sat dediği yerde satarak aylık 1000lerce TL kazanabilirsiniz. Borsada kendi kazanç formülünüzü oluşturabilir ve bir borsa uzmanı gibi hareket edebilirsiniz. Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri Kitabı, al- sat uyarılarını ve nerede alınır, nerede satılır öğrenebileceğiniz teknikler sunuyor. Al-sat sinyallerini grafikte tam izlemek şartıyla da net sonuç alınacağını belirtiyor.

Oldukça sade bir dil kullanılarak, herkesin kolaylıkla anlayabileceği şekilde hazırlanan Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri Kitabı içeriğindeki temel başlıklar şöyle:

- grafik ve sayısal verilerle analizler
- hisse senetlerinin alınma zamanları
- hisse senetlerinin ne zaman satılacağı
- bedelli sermaye artırımı beklentisi olan senetlerin, tekniklerle tahmini
- bedelsiz sermaye artırımı beklentisi olan senetlerin, tekniklerle tahmini
- borsadan para kazandıran altın öğütler rüçhan hakkı ne anlama gelir?
- rüçhan hakkını kullanmak yatırımcıya fayda sağlar mı?
- sayısal verilerle teknik analiz
- seanslık, günlük, aylık al-sat grafik ve sayısal analizleri
- senetlerin grupları
- a grubu nedir
- b grubu nedir

Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri Kitabı - c grubu nedir Endeks çıksa da inişe geçse de zarar görmemek için Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri Kitabı'na sahip olmalısınız.

Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri Kitabı ile elde edecekleriniz:

İşlemler bilgisayarla yapıldığından hata payı olmaz. Her defasında aynı netlik sağlanır.
Düzgün stop fiyatı ile zarar asgari seviyede tutulur, yükselişlerden ise daha çok kazanç sağlanır.
Günlük olaylardan etkilenmez. Disiplin sağlar. Borsa konusunda ne kadar disiplinli olunursa o kadar fazla kazanılır.
Bütün hisse senetleri en iyi şekilde incelenir. Üç-beş hisse senedi ile işlem yapmak zorunda kalınmaz.
Endekslere karşı güçlü ve zayıf senetler rahatlıkla takip edilir. Hissenin ne durumda olduğu sayısal ve grafiksel metotlarla incelenerek değeri anlaşılır.
Günlük fiyat ve hacim değişiklikleri incelenerek hisseye talebin olup olmadığı tespit edilir.

Hiç yorum yok: