30 Mart 2013 Cumartesi

Borsada Köpek Balığı Tekniği + Plus Kitabı

Borsada Köpek Balığı Tekniği + Plus Kitabı




Borsadaki eğilim hareketleri analizi ile kusursuz al-sat sinyali veriliyor. Bu kitap sayesinde borsa ile ilgilenen herkes kazancını katlayabilir.



Borsada Köpekbalığı Tekniği Kitabı ile borsadaki trend değişimleri tahlili ile kusursuz al-sat sinyali verilmektedir. Köpekbalığı Tekniğinde de kullanıldığı üzere borsada trend değişirken zamanlamayı önceden gösteren teknik geliştirilmiştir. Borsada Köpekbalığı Tekniği Kitabı bizlere, Senet yükselmeden bir önceki seansı bildirir. Zamanlama genellikle tüm hisseler için aynı şekilde olmakla birlikte uyarının sonrasında çıkış devam eder. Köpekbalığı Tekniği + (Plus) yine aynı uyarı ile sat işaretini size öncesinden haber verir.


Köpekbalığı Tekniği, + (plus) eklentisiyle daha ileri bir seviyeye ulaştırılmıştır. Ayrıca kitabın yazarı Ahmet Ünver, her hafta cumartesi günü takip ettiği özel analizlerini isteyen müşterilerine pazar ve pazartesi günü msn'den ya da mail aracılığıyla iletiyor. Ürünü indirenlere bir de Altın Liste adında muhteşem bir bonus veriyor. Köpekbalığı Altın Liste'de neler var? Kısa ve orta zamanda al veren senetler, kısa ve orta zamanda birinci hedef, ikinci hedef, üçüncü hedef hakkında, ulaşabileceği noktalarla birlikte hazırlanmış süper bir analiz. Kısacası sizlere hazır 'balık' veriliyor!


Detaylı bilgi için tekniğin yazarı Ahmet Ünver ile iletişime geçebilirsiniz. Daha önce Borsada Köpek Balığı Tekniği Kitabı alanlara + plus eki bedava olarak gönderiliyor. Bu kullanıcılar site iletişim alanından talepte bulunarak plus + güncellemesini indirebilirler. Borsada Köpekbalığı Tekniği Kitabı trend değişimlerinde süper sinyaller vererek, almamız ve satmamız gereken anları atlamadan gösteriyor. Köpekbalığı Tekniği ilk çıktığı zamana göre çok gelişti. Plus (+) eklentisi sayesinde senet daha yükselmeden bir önceki seanstan haber veriyor. Bu sinyallerle yükselişe geçen ve çoğu senette devam eden hareketleri takip edebilirsiniz. Senet düşecek olduğu anlarda ise PLUS özelliği yine satma uyarısı verecektir.


Borsada Köpekbalığı Tekniği Kitabı ile daha hızlı hareket ederek daha çok kazanabilirsiniz. Borsada Köpekbalığı Tekniği Kitabı alın vakit kaybetmeden borsadan gerçekten kazanmaya başlayın.



1 yorum:

mehmet dedi ki...

hiç anlamam deyeni profesör eden kitap bu