17 Mayıs 2013 Cuma

PRO ÜYELİK İLE SİTEMİZİN ORTAĞI OLUN


www.yarinadogru.com pro üyeliği ile sitemize içerik ekleme yetkisine sahip olursunuz ve bu sayede içeriğiniz üzerinden sitemize verilecek reklamlardan, sayenizde gerçekleşecek pro üyeliklerden ve satış ortaklığı linkleriniz den gelir elde edersiniz.




      Pro üyelik tanıtım sayfamızdaki bütün açıklamaları buraya da koyduk. Lütfen bu açıklamaları anlayarak okuyun

PRO ÜYELİK NEDİR ?

     Pro üyelik, sitemize içerik eklemenize olanak tanıyan ve eklediğiniz içerikler üzerinden size para kazandırabilecek üyelik şeklimizdir.

     Yarinadogru.com olarak 2 yılı geride bıraktık ve bu sürede günlük olarak ortalama 100 kişi sitemizi ziyaret eder hale geldi. Web site ile uğraşanların bileceği üzere siteye doğal ziyaretçi çekmek kolay bir iş değildir ve maliyet gerektirir. Biz bu güne kadar kendi eklediğimiz içerikler ile sitemizi bu noktaya taşıdık ve şimdi sizlerin de buna katkıda bulunması ve katkıda bulunurken de kazanç elde etmenizi istiyoruz.

     İnternet üzerinden para kazanma yollarında en önemli unsurların başında bir web sitesine sahip olma gerekliliğinden bahsedilir ve bir siteye sahip olmak için ya yüklü bir bedel ödersiniz ya da kendi çabalarınızla site kurmayı öğrenirsiniz. Ancak siteye sahip olmak da yeterli değildir. O sitenin bir içeriğinin olması ve ziyaretçi çekmesi gerekmektedir. İşte bu noktada biz size kendi sitemizi açtık ve inceleyeceğiniz üzere de ilgi çekecek içerikler ile donattık. Size düşen ise içeriklerimizle alakalı veya kendi istediğiniz bir makale,yazı,video,resim v.s yi sitemize eklemek. Onayımızdan sonra yayına alacağımız size ait içerikteki satış ortaklığı linkiniz, sitemize verilen reklamlar ve sizin sayenizde gerçekleşen pro üyeliklerden para kazanabileceksiniz.

      Evet, rahatlıkla şunu diyebilirsiniz; artık benim de bir sitem var. Çünkü her eklediğiniz içeriği sosyal medyada paylaştığınızda o içerik sizin için artık bir pazarlamacı olacak ve size gelir getirebilecek. Bu nedenle ne kadar çok içerik o kadar çok kazanç anlamına geldiğinden yarinadogru.comla kendi siteniz gibi ilgileneceksiniz.

KAZANÇ PLANI
Kafanızı karıştırmadan kazanç planını açıklıyoruz. Bu sayfa pro üyelik imkanını tam öğreneceğiniz kısımdır. Lütfen dikkatlice okuyun.
1-PRO ÜYE OLARAK yarinadogru.com WEB SİTEMİZE İÇERİK EKLEME HAKKINI ELDE EDİN. PRO ÜYELİK SİSTEMİMİZİN OLMAZSA OLMAZIDIR
( Sitemize ücretsiz üye olarak da içerik ekleyebilirsiniz ancak size bir getirisi olmaz )

2-PRO ÜYE OLARAK EKLEDİĞİNİZ İÇERİK İÇERİSİNDE 3 ŞEKİLDE PARA KAZANABİLECEKSİNİZ

a-SİZİN SAYENİZDE GERÇEKLEŞEN PRO ÜYELİKLERDEN ( İçerik içerisinde siz de pro üye olun ve kazanmaya başlayın yazısına yarınadoğru satış ortaklığı linkiniz verilecek. Bu link hem reklam hem de pro üyelik ödeme sayfasına yönlendirir )
b-SİTEMİZE VERİLECEK REKLAMLAR İLE ( İçerik altındaki 700x90 reklam alanı reklam vermek için tıklayın resmine yarınadoğru satış ortaklığı linkiniz verilecek. Bu link hem reklam hem de pro üyelik ödeme sayfasına yönlendirir )
BUNDAN SONRA KAZANÇ AŞAMASI BAŞLIYOR. LİNKİN YÖNLENDİRDİĞİ SAYFADA ZİYARETÇİ HEM REKLAM BÖLGE VE FİYATLARINI HEM DE PRO ÜYELİK NEDİR YAZISI VE ÖDEMESİNİ GÖRÜR. EĞER REKLAM VERMEK İÇİN O SAYFAYA GELDİYSE İLGİLİ REKLAMIN ÜZERİNE TIKLAYARAK REKLAM ÖDEMESİNİ YAPAR. (Şimdilik reklam fiyatlarını aylık kdv hariç 100-90-75-70-60-50- tl olarak belirledik. Bu da demek oluyor ki bu fiyatların satış ortaklığı komisyonumuz olan % 50 si sizin )
Diğer kazancınız da sayenizde gerçekleşen pro üyeliğin % 50 si.
c-KENDİ SATIŞ ORTAKLIĞI LİNKİNİZ İLE ( İçeriğiniz içerisine istediğiniz XTİCARET ÜRÜNÜ satış ortaklığı linkinizi veya herhangi bir satış ortaklığı linkinizi verdiğiniz resim yada yazı ile de 3. bir kazanç imkanınız olacak )
ARTIK KENDİ SİTENİZİ YAPMAK İÇİN UĞRAŞMAYA VEYA YIĞINLA PARA ÖDEMEYE SON. YARINADOGRU.COM SİZİN DE SİTENİZ OLACAK
NEDEN YARINADOGRU.COM
Evet kendi siteniz varken neden bu siteye içerik ekleyesiniz ki? Ya da siteniz yoksa neden bir site kurmayasınız veya para ödeyip site almayasınız. Bu konuda kimseyi zorlayacak değiliz. Herkes istediği yolu izleyebilir. Ancak bizim yapmak istediğimiz birlik olma projesidir. Bu güne kadar mynete youtubea, izleseneye, facebooka birçok içerik eklediniz de ne oldu? Onlar zengin siz de vaktinizden oldunuz. Biz temelleri atılmış ve belli bir yol katetmiş olan web sitemizi sizlerin de desteğini alarak büyütmek istiyoruz. Ancak bir fark var; destek olurken siz de kazanç elde edebilecek, bir nevi ortağımız olacaksınız.
Uzun zamandır birçoğunuzun internet üzerinden para kazanmaya çalıştığını ve bu uğurda hem çok para harcadığını hem de çok vakit kaybettiğini biliyoruz. Aynen bizim gibi...

ŞİMDİ KİM Kİ BİR VİDEO ÇEKEBİLİR VE İNTERNETE YÜKLEYEBİLİR?
KİM Kİ YEMEK YAPIP TARİFİNİ YAZABİLİR,
KİM Kİ FOTOĞRAF ÇEKEBİLİR,
KİM Kİ ŞİİR YAZABİLİR,
KİM Kİ FIKRA YAZABİLİR VEYA BİLİYORDUR,
KİM Kİ BİR OLAYI GÖRMİŞ VEYA DUYMUŞTUR,
KİM Kİ SPOR OLAYLARINI TAKİP EDİYORDUR,
KİM Kİ TEKNOLOJİYE İLGİ DUYUYORDUR,
V.S,
V.S,
V.S,
O ZAMAN GELİN YARINADOGRU.COM DA BULUŞALIM 










Hiç yorum yok: