20 Temmuz 2013 Cumartesi

Yazı Yazarak Para Kazanmak İçin Yazitör Olmak

Yazı Yazarak Kazanmak İçin Sende Yazitör Ol


Yazı Yaarak Para Kazan
Akıllı ve kolay taşınabilir cihazınız mı var; otobüste, yolda, okulda, teneffüste, molada Yazılar yazarak para kazanmak mı istiyorsunuz? O halde tam size göre bir iş.

Yazitör STARTER neler içeriyor?

Yazitör STARTER (Yazı Yazarak Para Kazanmak isteyenler için Eğitim Seti) edindiğiniz zaman aşağıdaki başlıklar altındaki bilgilere sahip olursunuz:

* 28 Sayfa Yeni Başlayanlar için dijital doküman
* Adım adım Yazitör nasıl olunur anlatımı ve uygulamaları
* Site-blog açmak, reklamlar ve reklam yerleşimi
* Kolay, basit, anlaşılır anlatım diliyle sunum
* Taktikler
* Sürpriz BONUSLAR + Süper Bonus
* Ve daha fazlası…

Kaybedeceğiniz bir şey yok!
Ürün % 100 GARANTİLİDİR.
En Çok Sorulan Sorular ve Yanıtları:

Yazitör Nedir?

Temel internet bilgilerini kullanarak yazı yazma yeteneğini işe dönüştüren kişilere verilen isimdir.

Neden Yazitör denmektedir?

Çalışmanın %90'ı yazmak olduğu için bu ad verilmektedir.


Yazitörlük işi için kullanılacak başlangıç eğitim seti adıdır. Yani yazı yazmak ve gelir elde etmekten bahsediyoruz ama nereye yazı yazılacak? Hangi konularda yazılar yazılmalı? Bu bilgileri bize kim verecek? Gibi aklınızdaki sorulara cevabı Yazitör Starter eğitim seti veriyor.

Ödemelerimizi Nasıl Alacağız?

Her şeyden önce belirtelim ki; bu işte kendi patronunuzsunuz yani işinizi kendi adınıza yapıyorsunuz. Ödemeleri de kendinize ait banka hesabınıza her ay düzenli olarak alıyorsunuz.

Ödemeyi kim yapacak?

Ödemelerinizi, bildiğiniz bu internet arama motoru olan Google yapacak.

Hatırlarsınız öğretmenlerimiz bizlere kompozisyon ve makaleler yazdırıyordu. Bu çok önemli bir şey; siz kelimelerinizle hayata bir ürün ve bir değer sunmuş oluyorsunuz, bir sanat yapıyorsunuz. Örnek verecek olursak bir yemek tarifi dahi yazsanız hayat sizden bir şeyler kazanmış oluyor.

Evet işte GOOGLE da, dünya genelinde hemen herkesin kullandığı, bulmak istediğimiz her konuyu içerisinde aradığımız Google, sizin bu ürününüzün yani cümlelerinizin hecelerinizin değerini veriyor. İnternette ürettiğiniz yazılar, görseller tüm içerik google'ın bilgi dağarcığına giriyor ve arama yaparak insanlar bu bilgilere ulaşıyorlar.

Google da bu içerik oluşturan yazıların karşılığını nakit olarak hesabımıza yatırıyor. Nasıl? Yazitör Starter Eğitimi içinde bu konun detayı anlatılmaktadır.




Hiç yorum yok: