20 Temmuz 2013 Cumartesi

Kolay ve Hızlı Web Site Kurma Rehberi

Kolay ve Hızlı Web Site Kurma Rehberi

Kolay ve Hızlı Site Kurma Rehberi

Kolay ve Hızlı site kur. 17 adet videolu anlatım, 180 sayfalık e-kitap ve 5 adet hediye bonus!


Websitesi kurmak konusunda hiçbir deneyime sahip olmayan, bundan önce bir site kurmamış olan herkese kolay ve hızlı site kurulum metotlarının anlatıldığı bu eğitim seti sayesinde kısa bir süre içerisinde muhteşem bir web siteye sahip olabilirsiniz. Bu eğitim setinden faydalanmanız için herhangi bir araca, profesyonel bir bilgiye sahip olmanız gerekmemektedir. Tam tersi olarak, bu setin amacı bu konuları henüz bilmeyen internet kullanıcısının, bütün ihtiyaçlarını ve eksiklerini dakikalar içinde tamamlamasını sağlayarak, bir seferliğine değil, öğreneceği yöntemler sayesinde ömür boyu yüzlerce siteyi kurabilecek bir hale dönüşmesidir.

Şu ana kadar belki bir website kurma fikri gözünüze zor göründü, hiçbir şekilde website kurabileceğinize inanmadınız! Bu nedenle Hızlı Ste kur eğitim seti her şeyi sizin için düşünerek hazırlanmış görünüyor. Bu zamana kadar sizler gibi düşünen pek çok kişiyi web site sahibi yapan bu eğitim seti ile artık sıra sizde. Kafanızdaki olumsuz önyargılarınızdan kurtulun ve bu eğitim seti sayesinde nasıl siteler kurmak istediğinizi düşünün. Dakikalarınızı alan, tümüyle sizin tasarlayacağınız, kimseye ihtiyaç duymadan hazırlayabileceğiniz sizlere özel web siteleri! İşte bu işi başarmanın yolu ve yöntemleri sizlere Hızlı Site Kur rehberi eğitimleri ile sunuluyor. Harika ücretsiz web site tasarımları, bedava alan adı alma yöntemi, sınırsız olarak web sitesi kurma olanağı, ücretsiz ekitaplar, sitelerden kazanç sağlama… Aradığınız herşey bu sette mevcut.

Bu kadar mı? Tabi ki!

Site kurma rehberinde, tam beş adet harika bir hediye seti bulunuyor ve tümü tek fiyata bizlerin kullanımına sunuluyor.

   Peki nedir bunlar?

* İlk olarak Google SEO hediyesi: Birçok sitenin sahibi, sitesini kurduktan sonra ne yapacağını bilmemektedir. Bundan sonra ne olacak, site arama motorlarında ilerleyip üst sıralara çıkacak? Bu bilginin eksikliğinden kurulmuş olan siteler ya arama motorlarında kaybolmakta ya da binlerce lira harcanarak seo çalışması yapılmaya çalışılmaktadır. İşte Hızlı Site Rehberi tam bu noktada devreye giriyor ve binlerce liranızı sokağa atmanıza engel oluyor. Kuracağınız sitelerin kısa zamanda arama motorlarında üst sıralarda yer almasını sağlayarak çabanızın heba olmasının önüne geçiyor. Bir sitenin en vazgeçilmezi olan SEO çalışmasını, siteden maksimum oranda faydalanmanız ve kendi alanında üst sıralarda yer alan sitelere sahip olmanız için Sete Kur rehberi ile bu değerli bilgiler de sunulmuş. SEO kitabı 2 aşamalı; site içi seo ve site dışı seo olarak ayrı ayrı ele alınarak anlatılmış. SEO uyumlu sitelerin nasıl tasarlanacağı, arama motoru dostu websitelerin oluşturulması, kaliteli website tasarımları, tümü Site kur seo kılavuzunda yer almaktadır. Hem yazılı hem de videolu alatımlar herkesin kolaylıkla uygulayabileceği bir yapıda sunulmuş.

* Bir diğer hediye ise İnternet kazançları ve Reklamcılığı: Bu Bonusun sunduğu avantaj, kurulan siteler alanı ne olursa olsun, para kazandıracak sanal dükkanlara dönüşebilmeli ve 7/24 sizler için çalışan bir elemanınız olmalıdır. İnternet reklamcılığı, reklam verme siteleri ve yöntemleri, Adwords reklamları ile diğer reklam servislerini kullanarak; ister ticaret, ister hobi, isterse affiliate marketing siteleri olsun, herkes sitesinden kazanç sağlamalı. Tüm bu Site kazançlarının nasıl elde edileceği ve yöntemleri de bir bir bu rehberde anlatılmaktadır.

* Üçüncü olarak; Satış Ortaklığı (Affiliate) sistemi nedir ve nasıl uygulanır, en iyi satış ortaklığı ymntemleri nelerdir, bir satış ortağı sitesini nasıl hazırlamalı ve ürünler nasıl tanıtmalı, en iyi satış stratejileri özel olarak hazırlanıp sunulmuş. Satış ortaklığı konusunda eksikleri olan ve bunları site kurulumu ile birlikte gidermek isteyenler için eşi bulunmaz bir fırsat olarak ücretsiz verilmiştir Satış ortağı olan bir kişi mutlaka site kurmayı, Seo tekniklerini ve diğer satış tekniklerini bilmelidir. Hepsini bütün olarak bulabileceğiniz güzel bir eğitim rehberi karşınızda.

* Dördüncü olarak Xdükkan tasarımı, kullanımı, bir xdükkanın en iyi ve en verimli şekilde satış ortaklığı için kullanma yöntemleri yine görsel olarak anlatılmıştır. Site Kurma Rehberi sadece kendi satış ortaklarına ve xdükkan sahiplerine özel olarak sunduğu bu hizmet kaçırılmayacak bir fırsat.

*Son bonus, yine başlı başına bir kitap olan E-ticaret site kurulumu. Şu ana kadar pek çok eticaret sitesi kurma teknikleri kullanıldı ancak ya birçoğu fazla karmaşıktı ya da ücretli oldukları için ne yazık ki faydalanmak pek mümkün olmuyordu. Artık böyle bir derdimiz kalmıyor diyebiliyorum. Çünkü rehberde en kolay E-ticaret sitesinin kurulumu anlatılıyor. Herhangi bir ek ücret ödemeden tasarlayacağınız kendinize ait ticari siteyle, abartılı harcamalarla eticaret sitesi sahibi olmaya gerek kalmadan, sanal ortamda bu yöntemle de kazanmaya başlayabilirsiniz.

      Yeni nesil Ticari sistemde küçük ve orta ölçekli kuruluşlardan tutun da, dev firmalara kadar pek çok işletme sahibi, ticari faaliyetlerini internet ortamına taşıyarak, karlarını en üst seviyelere çıkartmaktadır. Satış siteleri sayesinde gereksiz eleman çalıştırma, pazarlama, nakliyat, reklam ve vergi masraflarından kurtulmaktalar. Aynı zamanda sınırsız müşteri kitlesine ulaşarak markalarını ileriye taşıma yoluna gitmektedirler.  Site Kur rehberinin son bonusu, bunun en kolay, hızlı ve en düşük maliyetli yöntemini göstererek herkesin yararlanmasını sağlamaktadır. Kendinize çalışan sanal mağazaya sahip olmak istiyorsanız tek yapmanız gereken setinizi almak ve işe başlamaktır.
Bunca avantajın tek bir eğitim setinde, üstelik ek ücret ödemeden sunulması herkes için kaçırılmayacak bir fırsattır. Site Kur Rehberi başarıya ulaşması ve harika sitelere sahip olabilmesi için her türlü hizmeti ve fırsatı sunmaktadır. Bu Set içerisindeki site kurma metotlarını kullandığınızda kuracağınız sitelere kendiniz dahi şaşıracak ve bu başarınızı daimi olarak sağlayacaksınız.

En hızlı ve en kolay website sahibi olma yöntemlerinin anlatıldığı Site Kur Rehberi; tam 17 adet HD video eğitimi ve 180 sayfalık dokümandan oluşan, 5 adet hediye bonusuyla herkesin klaylıkla ve en az masrafla bir web site sahibi olup para kazanmasını öğreten süper bir eğitim setidir.
Tek yapmanız gereken hiç zaman kaybetmeden, çok özel avantaj ve fırsatlarla sunulmuş Site Kur Rehberini alarak web sitenizi kurmaya başlamaktır.


Daha Geniş Bilgi İçin LÜTFEN TIKLAYINIZ


Hiç yorum yok: