4 Nisan 2013 Perşembe

Organik İlaç Yoktur !



Arkadaşlar bildiğiniz gibi piyasada bir çok etken madde ve bir çok firma tarafından yüzlerce ilaç üretilmekte lkemizde ise kimi sağlık bakanlığınca kimide tarım bakanlığınca ruhsatlanmaktadır.

   Malesef bir çok firma bu konuda rakiptir.  Tlevezyon Gazate ve dergiler olan reklam piyasası , film ,dizi ve  magzazin programlarıyla da günümüzde halka pazarlanır. Her geçen gün bu artan piyasa şartları ve rekaber koşulları pazarlamacılara yeni fikirler sunar.

    Son çıkan yöntemlere den biride , arkadaş paralamasıdır firmalar yakınlarınıza komisyon dağıkarak bu ürünleri size satmaya çalışır , komşunuz , akrabanız veya arkadaşınız, sizi muhattap alacak herhangi biri size bu ürünleri mucizeviymiş gibi tanıtabilir, buradaki amaç tabiki pazarlama ve para kaznamak kazandırmaktır.

    Organik olduğunu ve yan etkisinin olmadığını söylerler çocuk, yaşlı hamile nin kullanabildriğini söylerler ve bunlar kesinlikle yalandır.

    Bir doğal bitki ve organik ürün kavanoza veya tüpe girene kadar illaki kimyasal etkime ve tekpimelere den geçer ve bileşik mutlaka katılarak hazırlanır. Bu sayede piyasaya çıkar ve size takdim edilir, buradaki önemli nokta ieriğidir elbette, içinde ne olduğunu bilmenizdir,

    Merdiven altı üretim denilen bileşenlerin kanserojen etkisi olan bir çok ürün bu gün tüketicilere sunulmaya çalışılıyor ve malesef başarılıyor.
   

   Bu tip ürünlerin en doğru alınacağı yer kesinlikle eczanelerdir.

    Market usulü karmarjına bakılarak alıp vitrinde ve markette elinizin altına istiflenerek satılmaya çalışolanlar şüphesiz en dikat etmemiz gerekenlerdir.

    Lütfen bu konuda hassas olalım ve çevremizi uyaralım.





Şimdi sizi bir bağlantıya davet ediyorum bu bağlantıdaki formu doldurduğunuz da size online bir randevü verilecek burada ki toplu seminere katılmanız için size özel bir linklütfen gerekli duyarlılığı gösterin ve bu online seminere katılın , içerik ve tüm detaylar size anlatılacak aynı zamanda soru sorup cevaplayabileceğiniz bir ortamdır, bu size özeldir.  

ilgi alakanız için teşekkür ederim.

LÜTFEN TIKLAYINIZ ....!


Hiç yorum yok: