19 Nisan 2013 Cuma

Evliliği Kurtarma Formülü


Kötü giden evliliğinizi kurtarmak için bu formülü deneyin.

    Evliliğin ilk zamanları, eşlerin birbirlerine yoğun duygular beslediği dönemlerdir. Erkek kadına karşı daha kibar davranır, kadın ise erkeği etkilemek için elinden geleni yapar. Fakat bir süre sonra aynı evde yaşamanın getirmiş olduğu rehavetle kadınlar kendilerine bakmamaya, erkekler de farklı davranmaya başlarlar. Evli çiftin beraberliğinde sıkıntı, bezginlik  duygularının, keyifli anlardan daha fazla yoğunlaştığı noktada çiftlerin problemleri başlar. Daha sonraki aşamada evde sevgi ve saygı ortamı yok olur.

    Yapılan araştırmalara göre her geçen yıl bir önceki yıla nazaran evlenmelerde düşüş, boşanmalarda artış meydana gelmektedir. Çünkü mutsuz evliliklerde boşanmak en kısa ve en kolay yol olarak görülür. Hatta bazı insanlara boşanmak, problemlerin çözümü için cazip gelir. Fakat onların akıl edemediği tek şey boşanmanın düşünüldüğünden çok farklı olduğu gerçeğidir.





   Her ne kadar evliliğinizin kötü gitmesinde dış görünüşünüze suç bulsanız da, evliliğinizin kötü gitmesinin sebebi sizin dış görüşünüzle alakalı değildir. Eğer öyle olsaydı binlerce güzel kadın eşleri tarafından aldatılmaz ya da terk edilmezdi. Eşinizi kendinize bağlamak ve evliliğinizi kurtarmak için önemli olan eşinizin bilinçaltını ele geçirerek psikolojisini etkileyebilmektir. Siz çok güzel bir kadın olsanız dahi, eşinizin bilinç altı, yaşamış olduğunuz sorunlardan dolayı sizi çirkin görebilir. Ya da ortalamanın altında sıradan bir dış görünüşe sahip olmanıza karşın eşinizin bilinç altında size karşı yer alan tutkusu sebebiyle sizi dünyanın en güzel kadını olarak görebilir.



1 yorum:

selehattin dedi ki...

bir yuva kolay kurulmuyor ve tabi yıkmakta çok sarsıntılı oluyor en yuvam yıkılımasın diyorum. ve bana biri yol gösytesn istiyorum uzmanların yorumları ve tavsiyelerine ihtiyaç duyduğum anda bu kaynak bana çok iyi yol gösterdi herşey için teşekkürler