10 Haziran 2013 Pazartesi

Web Master Pro ile Site Yapmak

     WebMaster Pro E Book, website kurmanız için yararlı bilgileri içeren bir rehberdir. 

     Kodlama bilgisi veya web tasarım bilgisi olmadan da website kurabileceğinizin, çok kısa sürede nitelikli ve popüler bir websitesine sahip olunabileceğinin kanıtıdır. Bu işin uzmanı olan Serdar Ateş tarafından hazırlanarak piyasaya bir eğitim setidir. Kendinize ait profesyonel website veya websiteler oluşturmaya başlamak istiyorsanız WebMaster Pro E Book çok iyi bir rehber olacaktır. 

     Webtasarımcılara binlerce lira ödemenize gerek kalmadan, bilgisayar kurslarında para ve zaman kaybetmeden, haftalar boyu hatta aylarca harcamanıza gerek kalmadan, gereksiz bir çok bilgiye sahip olmanıza veya hayatınızda duymadığınız ifadeleri öğrenmek zorunda olmadan 1-2 saat içinde website veya websiteler kolayca oluşturabilirsiniz. Netten website kurabilmekle ilgili araştırmaya gitseniz, ki çoğu kişi yapmıştır,ne doğru dürüst bir konuya ulaşabilirsiniz ne de bulunan verilerin arkasında olacak ve sizin sorularınızı yanıtlayacak bir muhatap…  

     WebMaster Pro Kitabı size site kurmanızla ilgili her konuda bilgi sağlayacağı gibi desteğini de esirgemeyecektir. 

     WebMaster Pro E Book sayesinde birinci web sitenizi kurduğunuzda website oluşturmanın çok da zorlayıcı olmadığını anlayabileceksiniz. Dahası bir zaman sonra size çocuk oyuncağı gelir ve kendinizi profesyonel bir webmaster gibi hissedersiniz. Bunun bi anlamı da yalnızca bu alanda iş yaparak bile gelir elde etmeye başlayabilirsiniz. Hali hazırda bir siteniz olduğunda para başka kişiler için website kurmak da size iyi bir gelir sağlayabilir. Arkadaşlarınız için, tanıdığınız firmalara veya yeni şirketlere teklifte bile bulunabilirsiniz. WebMaster Pro E Book ile harika görünümlü ve SEO uyumlu olan, istediğiniz sayıda site yapabilirsiniz. WebMaster Pro, e-kitap ve görsel öğelerden oluşturulmuş bir set şeklindedir. Böylelikle yapmanız gereken her şeyi bir bir izleyerek kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. 

     WebMaster Pro internet sitesini ziyaret edip web site örneklerini ve adımlar alanlarını inceleyerek değerlendirebilmeniz mümkündür. Web Master Pro website kurmaya başlamadan evvel size lazım olacak bilgileri bir rehberde yani e-kitapta sunmaktadır. Site kurulumunu anlatan 20 tane video da hem masaüstüne indirip hem de direkt olarak izleyebileceğiniz şekilde hazırlamıştır. Tek yapmanız gereken WebMaster Pro E Book download etmek. E-kitap ve videolarla anlatılanları adım adım gösterildiği şekilde uygulamaktır. Siteniz birkaç saat geçmeden hazır olacaktır.

      WebMaster Pro E Book indirdiğinizde almaya hak kazanacağınız bedava bonuslar da çok işinize yarayacak. Birbirinden kıymetli bu bonuslar: 

     Bedava Logo Programı ve Kullanım Videosu, çok önemli SEO taktikleri adı, her türlü konuyu bulabileceğiniz Bilgi Bankası, sitesinden reklam yoluyla para kazanmak isteyenlere Hediye Videolar, eğitim setinde paylaşılan iletişim bilgileri ile ücretsiz olarak alabileceğiniz sürekli ve canlı destek hizmeti ile WebMaster Pro E Book güncellemelerinden oluşur. 

     WebMaster Pro E Book sayesinde popüler bir website sahibi olabilir, Seo Sırları kitabı ile sitenizi googleda 1 numara yapabilir, sitenizin logosunu kendiniz oluşturabilir ve en önemlisi kısa sürede bir 'WebMaster' olabilirsiniz.


KAYNAK İÇİN TIKLAYINIZ

ÜRÜNE GİT BUTONU İLE ULAŞABİLİRSİNİZ


Hiç yorum yok: