20 Temmuz 2013 Cumartesi

En Kaliteli Web Site Backlink Hizmeti

En Kaliteli Backlink Hizmeti

web site Backlink

Tam karşılığı 'geri link' olan backlink, farklı bir web sitesinden sizin web sitenize yönlendirme yapılmasıdır. Backlink hizmeti, günümüzde birçok birey tarafından düşük fiyatlarla sağlanmaya çalışılmaktadır. Fakat, kurumsal firmalar tercih edilmelidir. Backlink için öncelikli olarak, sitenin ne tür backlink hizmetine ihtiyacı olduğunun belirlenmesi gereklidir.

Örneğin; arama motorlarında yükselmesi için dizin backlink, web sitedeki bulunan içeriklerinizin aramalarda ilklerde olması için imleme, blog backlink şeklinde bir yol belirlemelisiniz. Herhangi bir arama motoru filtresine takılmadan, riske girmeden trafiğinizi çoğaltacak, doğru backlink alıp sitenizi güçlendirmiş olursunuz. Kendinizin yapabilmesi için Backlink yapmadan evvel mutlaka derin araştırma yapmalısınız. İstediğiniz backlink çeşidinin ne işe yaradığını, profil linkin yararlarını, riski olup olmadığını bilmeniz gerekir. İşin uzmanından hizmet almanız önemlidir. Böylelikle hem daha az masraf edersiniz hem de yüksek verim alırsınız.

Bir web sitesinin, Google ve tüm arama motorları da dahil üst sıralarda yer almasını ve orada kalmasını sağlayan yüzlerce kriter bulunur. Bu kriterlerin en güçlü olanı da 'Backlink'tir. Arama motorlarının backlink e bakışı ve değerlendirmesi önemlidir. Kaliteli ve bütün kriterleri barındıran bir websiteniz var diyelim... Bu websiteniz kimse tarafından tavsiye edilmiyorsa (kimse backlink vermiyorsa) üst sırada bulunabilmek bir rüya olur. Hiç backlink yapmayan bir websitenin ilk sıralarda yer alması şeklindeki bir durumda ise bunun nedeni, orada ve o konuda herhangi bir rekabetin olmamasıdır!

İçinde tek bir makale bile yayınlamayan bir websitesinin, Google gibi arama motorlarında ilk sıralarda yer edinebilmesinin nedeni budur. Bir websitesinin başarı kazanbilmesi için, domainin yaşı ve sıkça güncellenmesi gibi etkenler önem taşıyor olsa da, kaliteli ve düzenli backlink bunlara göre çok daha önemlidir.

"Backlink"e arama motorları tavsiye şeklinde bakmaktadır. Örnek olarak; bir "A" sitesi ve bir 'B' sitesi var. 'B' sitesi "A" sitesine ulaşılan bir bağlantı verdiğinde, sitesini ziyaret edenlere 'A' sitesi için tavsiye vermiş oluyor. Kişiler, normal durumlar dışında, arama motorlarının işlevine müdahalede bulunamaz. Ama, bir site diğer bir web siteye link veriyorsa, backlink alan internet sitesi değerli olur. Google ve tüm arama motorları durumu bu biçimde kabul etmektedir. Bu nedenden dolayı Backlink' i bütün diğer kriterlere göre daha nitelikli ve üstün tutar.

Bir web site için birkaç backlink alarak sıralamada etkisi izlenebilir. Seo ile uğraşanlar bilirler; Black Hat Seo ( kara şapka seo ) olarak tanımlanan bir durum vardır. Bu, Arama motorları tarafından banlanmış, kara listeye alınmış sitelerden, haberleri olmaksızın rakip internet sitelerine backlink verip sıralamalardan düşürme olayıdır. Genellikle yurtdışında yapılmaktadır. Tümüyle makinelerin yürüttüğü bir sistemde, bu durum kimileri için fırsat gibi görülse de, backlink çalışması yaparken dikkat etmekte fayda var! Doğru ve profesyonel backlink hizmeti alıyor olmak bu sebeple önem taşımaktadır.

backlinkmerkezi.org sitesi tarafından hazırlanmış Backlink Paketleri en iyi ve kaliteli backlink çeşitlerini içermektedir. Bir web sitesinin başarılı olması ve başarıyı devam ettirmesi için en önem taşıyan konu olan Backlink'i, bu konuda ayrı olarak hizmet sunmakta olan uzmanlardan almak doğru bir hareket olur. Backlink paketi almasanız bile, Backlink Merkezinin Site SEO Analiz hizmeti sayesinde web sitenizdeki bulunan eksiklikleri belirleyip, nasıl bir yol izleyeceğinizi, daha çok verim alabilmek için farklı neler yapmanız gerektiğini de öğrenebilirsiniz.

İnternet sitelerinin sayısı günden güne, kullanıcı sayısına bağlı olarak, hızla çoğalmaktadır. Şirketler iyi bir yer edinmek ve bu yerleri korumak adına teknolojiye uyum sağlamak zorundadır. Bir web sitesi olmazsa varlığını bile sürdüremeyecek hale gelen kuruluşların, sitesine gelen ziyaretçiler hakkında da detaylı bilgi sahibi olması gerekmektedir. Daha da ötesi, ziyaretçilerin ilgi alanlarına varıncaya kadar, tüm davranışlarını takip ediyor olması ve bu verilere göre web sitesini sürekli yenilemesi, düzenlemesi gerekir. Sitelerdeki her davranışı kayıt edebilen analiz yazılımları da bu tür raporlar sunarak, websitelerinin optimizasyonunu sağlayabiliyor.

Backlink Merkezi, web sitenizin analizini yaparak, ziyaretçilerin beklentisine yönelik bir içerik sunup sunmadığınızı belirler. Böylelikle, site trafiğini ve pazarlama çalışmalarınızın verimliliğini arttırabilirsiniz. Backlink Merkezi site analiz hizmeti sayesinde daha fazla dönüşüm sağlayan bir websitesi oluşturabilirsiniz.

Bir sitede öncelikli olarak analiz yapılması gereken konular şunlardır:

- Web site Tasarımı : Görselliği, işlevsellik sitenin amacına hitap ediyor mu? Hizmet ettiği konuyu doğru yansıtabiliyor mu?
- Sitedeki Programlama : Hızlı ve doğru şekilde çalışıyor mu? Stabil mi? Güvenli mi?
- Website Veritabanı : Yapılandırması doğru mu? Esnek, gelişmeye uygun mu? Sağlanan güvenlik yeterli mi? Optimize edilebilmiş mi?
- Website HTML ve CSS yapısı doğru ve hatasız mı?
- Website Google dostu mu?
- Website tarayıcılarla uyum sağlıyor mu?
- Website eklentileri doğru çalışıyor mu?

Bu hizmeti profesyonellerden isteyin. Gelişmeler doğrultusunda sürekli, sağladığı hizmeti de güncel tutan, bilgisayar mühendisliği ve programcılığından mezun oluşan uzman bir kadroya sahip Backlink Merkezi'nde en kaliteli Backlink hizmeti sunulmaktadır.

Daha Geniş Bilgi İçin Lütfen Tıklayınız

Hiç yorum yok: