26 Nisan 2013 Cuma

Anket Doldur Para Kazanmak O kadar kolay ki ...

Paraya ve Ek Gelire Giden Yol: Anket Doldur Para Kazanmak O kadar kolay ki ...:   Anket Doldur Para Kazan Sana da Kazandırır Anket işine başlayabilmeniz için gerekecek tüm konularda bilgiler ayrıntılı olarak aktarılmakt...

    Anketler tamamen hızlı sayfa geçişler nedeniyle hızlı ve standart tıklamalar ile oluşması sizin anketi daha iyi kıyaslama ile ve derece ile tamamlamanızı sağlıyor

   Anketler le olan ödemeler ve hangi bankalardan paranızı alabileceğiniz hesaplarınız ile ilgili detayları da içerir. sonuç olarak asla sizi yalnız bırakmaz daima yanınızda ve bir tuş kadar yakınınızda bulunuyor.  Uzman desteği almadan bu tip bir işe başlamak çok büyük şans gerektirir.



   Bize düşen size şanstan öte başarı dilemektir. Bu yüzden size hayırlı Kazançlar da diliyorum.


Anket Doldurarak Para Kazanın ve Hayat standardın artsın .....




DETAYLAR İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ....!


Evet internetten nasıl para kazanılır sorusunu cevaplayalım veya oturduğun yerden para kazan ne demek öğrenelimmi , bir çok para kazanma yolları vardır srtık bınları öğrenme zamanı geldi

25 Nisan 2013 Perşembe

Master Kazanç sistemi ile kolay para kazanmak


Kim olduğunuzu ve bu sayfaya  nasıl geldiğinizi bilmiyorum. Ancak amacınız internette boşa geçirdiğiniz vakti paraya çevirmek ise , daha iyi yaşam şartları, daha iyi bir gelecek istiyorsanız; veya amacınız ne olursa olsun en basitinden İnternetten Para Kazanmak İstiyorsanız, size şunu garanti ediyorum

İnternetten Para Kazanmayı Bir Oyun Olarak Görüyordum;

Önce Oyunun Kurallarını Öğrenmeli, Daha Sonra Bu Oyunu

Herkesten Daha İyi Oynamalıydım!





KADINLARI ETKİLEMEK


    Son iki yüz yılda kadınlar gitgide daha da bağımsız oldu, kiminle flört edecekleri, evlenecekleri ya da okula devam edip etmeyecekleri gibi hayatlarını doğrudan etkileyen konularda karar verme hakkı olmayan kadınlar geçmişte kaldı. Görücü usulü evlenme diye bir şey yok artık, bu geleneğin hâlâ devam ettirildiği toplumlarda bile kadınlar bilinçlendikçe direnişleri de gün be gün hızla artıyor.




Minimate Web sitesi



Sevdiklerinizi yanınızdan ayırmayın...


Sevdiklerinizi yanınızdan ayırmayın...
Kendinizin veya sevdiklerinizin 3 boyutlu resimlerini Minimateler üzerine uygulayabilir, eğlenceli ve komik hediyeler, hatıralar hazırlayabilirsiniz. Hediyelik eşya kategorisinde bir ilk.
Minimatein farkı herhangi bir peluş oyuncağın yüzüne sizin resminizin koyulması değil, farkı sizin resminizin 3 boyutlu hale getirilip yani burnunuzu, alnınızı dışarı doğru çıkartıp oluşan maskemsi yüzleri bu iş için özel üretilmiş olan peluş oyuncaklara yerleştirmemizdir. 





Google Adsense Rehberi Eğitim Setiyle Google dan hemen kazanmaya başlayın.



Google Adsense Rehberi Eğitim Setiyle Google dan hemen kazanmaya başlayın.

SIFIR RISK !!!



     Aldığınız maaştan memnun değilmisiniz , ya da ailenize ek gelir sağlamak için işmi arıyorsunuz. Yapmanız gereken sadece günde birkaç saatinizi ayırarak Google Adsense ‘dan aylık en az 5000 $ kazanmak. Ayrıca düzenli bir çalışmayla kazancınızı sabitleyip , arttıradabilirsiniz. Yeryüzünde 1000 lerce insanın  para kazandığı bu sistemde ,  düzenli bir çalışmayla sizde kazanabilirsiniz. Google Adsense Rehberi  ile adım adım Google Adsense ‘dan nasıl kazanabileceğinizi öğreneceksiniz. Eminim birçoğunuz bu işin yalan olduğunu , gerçek olsaydı kimse  kimseyle paylaşmazdı diyorsunuz. Ama internette yapabileceğiniz küçükbir araştırmayla birçok insanın Google Adsense ‘dan para kazandığını göreceksiniz.

Fotoğrafa profesyonellik katan uygulamalar, fikirler, teknikler ve Photoshop anlatımlarını içeren eğitim seti.




*Hayalindeki fotoğrafları çekmek ister misin?
*Çevrendekileri şaşırtmak ister misin?
*Sosyal medyada bir numarası olmak istermisin?



detaylı bilgi için tıklayınız


Fotoğrafa profesyonellik katan uygulamalar, fikirler, teknikler ve Photoshop anlatımlarını içeren eğitim seti.

Hızlı ve kolay site kurma teknikleri




Hızlı ve kolay site kurma tekniklerinin anlatıldığı Site kur rehberi tam 17 adet HD video ve 180 sayfalık dökümandan oluşan 5 adet hediye bonusuyla herkesin kolayca bir site kurmayı öğrenerek kurduğu sitelerden para kazanmasını öğreten bir settir.


Site Kur Rehberi
Web sitesi kurulumu hakkında hiçbir bilgiye sahip olamyan daha önce bir web sitesi kurmamış olan herkese en hızlı ve kolay site kurma tekniklerinin anlatıldığı bu set sayesinde saatler içerisinde harika web sitelerine sahip olabilirsiniz.Rehberimizden faydalanmanız için herhangi bir araca,profsyonel bilgiye sahip olmanıza gerek yok aksine amacımız tüm bunları bilmeyen bir internet kullanıcısının bütün ihtiyaçlarını ve eksiklerini dakikalar içinde tamamlamasını sağlayarak bir seferliğine değil,öğrendiği tekniklerle hayat boyu yüzlerce siteyi kurabilecek bir hale dönüşmesidir.
Bugüne kadar belki bir web sitesi kurulumu gözünüzde büyüdü,hiçbir şekilde web sitesi kurabileceğinize inanmadınız ancak setimiz herşeyi sizin için düşünerek çok özel olarak hazırlandı.Bu zamana kadar sizler gibi düşünen pek çok insanı web sitesi sahibi yaptık artık sıra sizde.Kafanızda ki olumsuz önyargıları atın ve bu setle nasıl siteler kurabileceğinizi düşünün,dakikalarınız alan tamamiyle sizlerin tasarladığı,kimseye ihtiyaç duymadan hazırladığınız sizlere özel web siteleri.İşte bunu başarmanın yolu ve teknikleri sizlere Hızlı Site Kur   Rehberiyle sunuluyor.Harika ücretsiz site Tasarımları,bedava domain alma yöntemi,sınırsız web sitesi kurma imkanı,ücretsiz kitaplar,site kazançları hepsi bu sette mevcut.
Sadece bunlar mı tabiyki değil
Site kur rehberinde tam 5 adet harika bir hediye setimiz var ve hepsi tek fiyata sizlerin kullanımına sunulmakta.Peki nedir bunlar?
*İlk olarak Google SEO hediyemiz;Birçok internet sitesi sahibi sitesini kurduktan sonra ne yapacağını bilmez bundan sonra ne olacak,sitesi nasıl googleda ilerleyip üst sıralara çıkacak.Bu bilgi eksikliği sebebiyle tasarlanan siteler ya arama motorlarında kaybolmakta yada billerce liralarını harcayarak seo çalışması yaptırmaktadırlar.İşte Site Rehberimiz tam bu noktada devreye giriyor ve sizlerin binlerce liranızı sokağa atmanıza engel oluyor  ve kurduğunuz sitelerin kısa zamanda arama motorlarında üst sıralara çıkmasını sağlayarak emeklerinizin heba olmasının önüne geçiyor.Bie web web sitesi için en vazgeçilmez olan SEO çalışmasını sizlere bu sebeple sunuyoruz kurulan web sitelerinden maxsimum oranda faydalanmanız ve kendi alanında ilk sıralarda yer alan web sitelerine sahip olmanız için.SEO kitabı 2 aşamalı olup site içi seo ve site dışı seo olarak ayrı ayrı ele alındı ve anlatıldı.Sitelerin nasıl SEO uyumlu tasarlanacağı,arama motoru dostu sitelerin oluşturulması,kaliteli site tasarımları hepsi seo rehberinde anlatıld ve uygulandı.Google SEO kitabı hem yazılı hemde videolu anlatımlarla sizlerin rajatlıkla anlayıp uygulayabileceği bir sistemle oluşturuldu.


e-kitap kazançları



E kitap yazmanın en kolay yolu, her şey bu rehber ile daha uygulanabilir olacak!



      Bir e- kitabın size kazandırdıkları ve maddi manevi olarak   sağladığı faydaları öğrenmek için mükemmel bir araç bence

    İster sabit ister gezici olarak çalışın size işinizde bile kaynak  olarak kitap metni sağlayan yaşantınızı bu kaynak sayesinde   kazanca çevirin

     Çok daha fazla detaylar için TIKLAYINIZ ..!

sivilcelere çözüm


   

   Deyatlar için  Lütfen TIKLAYINIZ ...!



" Sivilceleriniz den 5 gün gibi kısa bir sürede hiç iz kalmadan kurtulmanızı sağlayacak doğal bir tedavi yöntemi olduğunu biliyor muydunuz ? "



24 Nisan 2013 Çarşamba

web site araçları Hit Yolu Site Trafiği Arttırma yöntemi

Web site araçları Hit Yolu Site Trafiği Arttırma yöntemi Hit Yolu Site Trafiği Arttırma Google, Alexa ve diğer arama motorlarında yükselmek için. HitYolu. Com Web Trafik Hizmetleri ile websitenizin trafiğini arttırınız ...

web sitenizin trafiğinin artması sizin kişileri sitenize çekmenizle mümkündür , bizim bu konuda sşze yardımcı olabilecek bir kaç fikrimiz var bunlar hakkında tavsiyelerimizi almak ister-misiniz ?


Paraya ve Ek Gelir Kzanmak: Anket Listesi İndir

 Anket Listesi İndir: Anket Listesi İndir ... E Mail adreslerinize anket şirketleri tarafından gönderilecek anket sorularını doldurarak bir Anket için 5 $ ile ...

 DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ 


Anketler tamamen hızlı sayfa geçişleri nedeniyle hızlı ve standart tıklamalardan oluşması sizin anketi daha iyi kıyaslama ile ve derece ile tamamlamanızı sağlar.

Anketlerle olan ödemeler ve hangi bankalardan paranızı alabileceğinizi hesaplarınız ile ilgili detayları da içerir. sonuç olarak asla sizi yalnız bırakmaz daima yanınızda ve bir tuş kadar yakınınızda bulunur.  Uzman desteği almadan bu tip bir işe başlamak çok büyük şans gerektirir.
Bize düşen size şanstan öte başarı dilemektir. Bu yüzden size hayırlı Kazançlar diliyorum.
Anket Doldurarak Para Kazan ve Hayat standardın artsın .....

19 Nisan 2013 Cuma

Erkek arkadaşınızı Geri kazanma Teknikleri


Eski Erkek Arkadaşı Geri Kazanma Formülü” isimli kitap ile en kolay ve  hızlı teknikleri kullanarak, sizi terkeden erkek arkadaşınızın tekrar sizinle birlikte olmak istemesini sağlayın…


     Eski erkek arkadaşınızın size geri dönmesini sağlamak aslında çok kolay bir iştir. Onun size geri dönmesi için ona yalvarmak, ondan sevgi dilenmek zorunda değilsiniz. Ayrıldığınız erkek arkadaşınızı geri kazanmak için, sadece onun sizi yeniden istemesini sağlayacak birkaç psikoljik taktik bilmeniz yeterlidir.  Size karşı onun bilinçaltını etkileyecek bu taktikler ile onu kısa sürede istediğiniz kıvama getirebilir, ve sizinle yeniden birlikte olmak için size yalvarmasını sağlayabilirsiniz.

      Eski erkek arkadaşınızın yalvararak size geri dönmek istemesini sağlamak için Angelina Jolie kadar güzel olmanıza gerek yoktur. Hatta ortalamanın altına bir dış görünüşe bile sahip olabilirsiniz. Onu yeniden elde etmek için sadece çok az bayan tarafından bilinen etkili eski erkek arkadaşı geri kazanma taktiklerine ihtiyacınız vardır.










Evliliği Kurtarma Formülü


Kötü giden evliliğinizi kurtarmak için bu formülü deneyin.

    Evliliğin ilk zamanları, eşlerin birbirlerine yoğun duygular beslediği dönemlerdir. Erkek kadına karşı daha kibar davranır, kadın ise erkeği etkilemek için elinden geleni yapar. Fakat bir süre sonra aynı evde yaşamanın getirmiş olduğu rehavetle kadınlar kendilerine bakmamaya, erkekler de farklı davranmaya başlarlar. Evli çiftin beraberliğinde sıkıntı, bezginlik  duygularının, keyifli anlardan daha fazla yoğunlaştığı noktada çiftlerin problemleri başlar. Daha sonraki aşamada evde sevgi ve saygı ortamı yok olur.

    Yapılan araştırmalara göre her geçen yıl bir önceki yıla nazaran evlenmelerde düşüş, boşanmalarda artış meydana gelmektedir. Çünkü mutsuz evliliklerde boşanmak en kısa ve en kolay yol olarak görülür. Hatta bazı insanlara boşanmak, problemlerin çözümü için cazip gelir. Fakat onların akıl edemediği tek şey boşanmanın düşünüldüğünden çok farklı olduğu gerçeğidir.





   Her ne kadar evliliğinizin kötü gitmesinde dış görünüşünüze suç bulsanız da, evliliğinizin kötü gitmesinin sebebi sizin dış görüşünüzle alakalı değildir. Eğer öyle olsaydı binlerce güzel kadın eşleri tarafından aldatılmaz ya da terk edilmezdi. Eşinizi kendinize bağlamak ve evliliğinizi kurtarmak için önemli olan eşinizin bilinçaltını ele geçirerek psikolojisini etkileyebilmektir. Siz çok güzel bir kadın olsanız dahi, eşinizin bilinç altı, yaşamış olduğunuz sorunlardan dolayı sizi çirkin görebilir. Ya da ortalamanın altında sıradan bir dış görünüşe sahip olmanıza karşın eşinizin bilinç altında size karşı yer alan tutkusu sebebiyle sizi dünyanın en güzel kadını olarak görebilir.



SeoRehberi


    Seo Rehberi,Seo Programları ve Seo Eğitim Videolarından oluşan muhteşem bir set.1.sıra referansları ve harika satış sayfasıyla herkese çok kazandıracak bir ürün.Not: Ürün adwords temizdir,adwords ile reklam verebilirsiniz.


Eminim  istersiniz...Bana 2 dakika verin size tüm bunları nasıl yapabileceğini  göstereyim!...
Bunun yolu SEO dediğimiz kavramdan geçer;
Peki Seo Nedir? Yanlış Soru x  Doğru Soru: Webmaster Nedir?
Webmaster internet üzerinde web site ya da blog sahiplerine verilen isimdir ve ikiye ayrılır:

1.Kendini WebMaster Sananlar!!

Seo uygulamalarını yapmadan ziyaretçilerin kendiliğinden geleceğini zanneden,ancak sitesine kimsenin gelip gitmediğini görünce acı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalan, suçu kendinde değil başkasında arayan site kurmayı bilmekle ya da birine site kurdurmakla WebMaster olunabileceğini zanneden ve kaybedenlerdir!
Müthiş bir WebMaster mısın?Her türlü kodlamayı biliyor musun?Onlarca tasarım programı bilgisine mi vakıfsın?Tek bir soru daha; Seo Yöntemlerini Biliyor ve Uyguluyor musun?
Hayır mı? O zaman dünyanın en iyi WebMaster’ı Olsan ve tasarım olarak Dünya’nın en iyi sitesine sahip olsan kimin umrunda?

goolede tıkladığınızda karşınıza  çıkan sonuçları rastgele değildir
hepsi bir çalışmanın sonucudur.



Yeni Başlayanlar için İnternetten Para Kazanmak


Adın da anlaşılacağı üzere, internette para kazanma düşüncesi olanlara, daha çok da bu konuda yeni başlayanlara, internetten para kazanma yollarını gösteren, bunlar hakkında fikir veren ve vizyon kazandıran bir rehber.

Yeni ve Kesinlikle Garantili Pazarlama Stratejileri
Para kazanmak istiyorsanız, öncelikle resmin tamamını görmeyi öğrenmelisiniz.

Başarıyla ilgili Temel Gerçek
Birçok insan bunu tam olarak anlayamaz.

Daima Para Kazanmanızı Sağlayacak Basit Gerçek
Bunu anladığınızda insanlar size memnuniyetle para ödeyecektir.

En Çok Kazandıran Başarı Sırrı
Çoğunlukla ne bildiğiniz değil, kimi tanıdığınız önemlidir.

Yıllar boyunca internetten para kazanmak için sayısız farklı tavsiyeler, teknikler ve stratejiler denendi. Satın alınan e-kitaplarda ve raporlarda nadiren açıklanan gizli bir model vardır.
Para harcadığınız her ürünün satış metninin içinde satıcının para kazanmak için kullandığı gizli bir konsept vardır ve bu sizin kendinizin kolayca uygulayıp, iyi paralar kazanabileceği bir konsepttir. Bu e-kitapta açıkça anlatılan basit Yeni Başlayanlar için Internetten Para Kazanmak metodunu anladığınızda, sıfırdan başlayarak işe nasıl koyulacağınızı, bunun sonucunda, istediğinizde ve ihtiyacınız olduğunda elinize nasıl para geçeceğini biliyor olacaksınız.

Bu e-kitap ne hakkındadır?
 
Bu e-kitap doğru şekilde takip edildiğinde, size her zaman paranın olduğu yere götüren gerçeği gösterecektir. Kolay yollar takip edilerek de para kazanılabilir.

Bu e-kitapta bulacağınız bazı başlıklar...
1.    Rakiplerinizin bir çoğunun gözardı ettiği para kazanma fırsatları nasıl saptanır? Muhtemelen, 1000 TL, belki de daha fazlasını farkında bile olmadan şu an bir kenara atıyorsunuz. Kolay yoldan para kazanma fırsatını kaçırmak hoşunuza gider mi?
2.    Bu işin guruları tarafından oluşturulmuş ürünlerin ardındaki büyük sır. İster inanın, ister inanmayın guru adıyla da bilinen en büyük rakipleriniz rutin olarak paranızı almak için Para Sırrını kullanıyorlar. Asıl mesele, sizin yapamayacağınız bir şey yapmıyorlar.
3.    Muhtemelen sizin de her gün sildiğiniz spam (junk) e-maillerden nasıl para kazanılır?
4.    İstediğiniz ve ihtiyacınız olduğunda size para kazandıracak basit gerçek. Sitenizden gelip geçen herkesin gizli bir arzusu vardır. Eğer bunun ne olduğunu biliyorsanız, tek yapmanız gereken size ne kadar para vereceklerini söylemektir ve emin olun bunu yapacaklardır.
5.    Saklı tutulan en iyi başarı sırrı. Herhangi bir yerde, bu fikrin konuşulduğunu, tartışıldığını nadir olarak görürsünüz çünkü temelde bunu kullanan insanlar bunun ne kadar etkili olduğunu ve herkesin yapabileceği kadar basit olduğunu açığa vurmak istemezler. Ayrıca bununla para kazanmaya başlamak için paraya ihtiyacınız yoktur.
6.    Başarı hakkında temel gerçek. Temel fikri anlamadan, muhtemelenolmak istediğiniz yerde asla olamayacaksınız.
7.    Ve daha fazlası!




Kanser Beyne Sıçrarsa

Kanser Beyne Sıçrarsa

18 Nisan 2013 Perşembe

google kazançaları ve googleden para kazanmak hakkında

Evet!!! Haftada sadece birkaç saatini ayırarak, Dünyanın en güçlü arama motoru Google sayesinde ayda binlerce dolarlık geliri otomatik olarak kazanabilirsin..

E-kitap yıllar süren araştırmalar ve deneyimlerle oluşan bilgi birikiminin eseridir. Yazarı, Türkiye'de bu işin otoritesi kabul edilenMusa Erdoğmuş'tur .




         Merhaba benim adım Musa Erdoğmuş, kimdir? 
Bu sistem uzun süren araştırmaların sonucunda test edilerek geliştirilmiş olup halen daha uygulanmaktadır. Bu uygulaması kolay iş planı herhangi birinin Google'dan her ay binlerce TL kazanmasını sağlayabilir. Evden çalışmanın keyfine varmak ve günde 1-2 saat ayırarak ayda 3-5 bin TL yapmanın hazzına ulaşmak için şimdi bu sitedeki yazıları çok dikkatli okumalısın...

121534562114

121534562114 

isimli konunun içeriği hakkında 


     Bu terimi google aramasında bulup buraya geldiniz.
size sahibininden.com dan yönlendirmek için düşünülmüş klasik bir yöntemdir.
aslında google üzerinde yaptığınız aramaların hiç biri rastgele değildir.
en aradığınız şeyi bile bulmanız bunun gibi bir çalışma sonucudur.
sadece bu değil içerik ve eklerle dolu bir yazıdır bu  ve bunun sonucunda dikkatinizi çekmiştir.

    İşte bu yöntem sizin para kazanmayı kullanabileceğiniz bir çok yöntemden bir tanesidir.


Şimdi sizi bir bağlantıya davet ediyorum bu bağlantıdaki formu doldurduğunuz da size online bir randevü verilecek burada ki toplu seminere katılmanız için size özel bir link
lütfen gerekli duyarlılığı gösterin ve bu online seminere katılın , içerik ve tüm detaylar size anlatılacak aynı zamanda soru sorup cevaplayabileceğiniz bir ortamdır, bu size özeldir.  


ilgi alakanız için teşekkür ederim.

LÜTFEN TIKLAYINIZ ....!




6 Nisan 2013 Cumartesi

Hayatı Kolaylaştırmanın Yolu : Borsa Teknik Analiz ve Bilgileri Nedir

Hayatı Kolaylaştırmanın Yolu : Borsa Teknik Analiz ve Bilgileri Nedir: Borsa Teknik Analiz ve Bilgileri Nedir ? Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri Kitabı ile Borsada Kazananlardan Olun Borsa KY Teknik ...

Para ve ek gelir Kazanmanın Yolu : Borsa Teknik Analiz ve Bilgileri Nedir

Para ve ek gelir Kazanmanın Yolu : Borsa Teknik Analiz ve Bilgileri Nedir: Borsa Teknik Analiz ve Bilgileri Nedir ? Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri Kitabı ile Borsada Kazananlardan Olun Borsa KY Teknik ...


Para ve ek gelir Kazanmanın Yolu içerine aittir 

Hayatı Kolaylaştırmanın Yolu : Hit Yolu Site Trafiği Arttırma

Hayatı Kolaylaştırmanın Yolu : Hit Yolu Site Trafiği Arttırma: Hit Yolu Site Trafiği Arttırma Google, Alexa ve diğer arama motorlarında yükselmek için. HitYolu.Com Web Trafik Hizmetleri ile webs...

4 Nisan 2013 Perşembe

Organik İlaç Yoktur !



Arkadaşlar bildiğiniz gibi piyasada bir çok etken madde ve bir çok firma tarafından yüzlerce ilaç üretilmekte lkemizde ise kimi sağlık bakanlığınca kimide tarım bakanlığınca ruhsatlanmaktadır.

   Malesef bir çok firma bu konuda rakiptir.  Tlevezyon Gazate ve dergiler olan reklam piyasası , film ,dizi ve  magzazin programlarıyla da günümüzde halka pazarlanır. Her geçen gün bu artan piyasa şartları ve rekaber koşulları pazarlamacılara yeni fikirler sunar.

    Son çıkan yöntemlere den biride , arkadaş paralamasıdır firmalar yakınlarınıza komisyon dağıkarak bu ürünleri size satmaya çalışır , komşunuz , akrabanız veya arkadaşınız, sizi muhattap alacak herhangi biri size bu ürünleri mucizeviymiş gibi tanıtabilir, buradaki amaç tabiki pazarlama ve para kaznamak kazandırmaktır.

    Organik olduğunu ve yan etkisinin olmadığını söylerler çocuk, yaşlı hamile nin kullanabildriğini söylerler ve bunlar kesinlikle yalandır.

    Bir doğal bitki ve organik ürün kavanoza veya tüpe girene kadar illaki kimyasal etkime ve tekpimelere den geçer ve bileşik mutlaka katılarak hazırlanır. Bu sayede piyasaya çıkar ve size takdim edilir, buradaki önemli nokta ieriğidir elbette, içinde ne olduğunu bilmenizdir,

    Merdiven altı üretim denilen bileşenlerin kanserojen etkisi olan bir çok ürün bu gün tüketicilere sunulmaya çalışılıyor ve malesef başarılıyor.
   

   Bu tip ürünlerin en doğru alınacağı yer kesinlikle eczanelerdir.

    Market usulü karmarjına bakılarak alıp vitrinde ve markette elinizin altına istiflenerek satılmaya çalışolanlar şüphesiz en dikat etmemiz gerekenlerdir.

    Lütfen bu konuda hassas olalım ve çevremizi uyaralım.





Şimdi sizi bir bağlantıya davet ediyorum bu bağlantıdaki formu doldurduğunuz da size online bir randevü verilecek burada ki toplu seminere katılmanız için size özel bir linklütfen gerekli duyarlılığı gösterin ve bu online seminere katılın , içerik ve tüm detaylar size anlatılacak aynı zamanda soru sorup cevaplayabileceğiniz bir ortamdır, bu size özeldir.  

ilgi alakanız için teşekkür ederim.

LÜTFEN TIKLAYINIZ ....!


3 Nisan 2013 Çarşamba

şeker ölçüm cihazları ve strip hakkında

   Şeker ölçüm cihazlarının hangisi daha iyi veya hangisi daha kaliteli gibi tartışmalar ve rekabet sürüyor hastalar değişik cihazları tercih etmeye devam ediyor SGK hastaların cihaz ihtiyaçlarını 2 yılda 1 karşılıyor. fakat hangisinin diğererinden daha iyi olduğu konusunda şöyle bir açıklama yapmak gerekiyor.

    Şeker ölçüm cihazlarının hepsi çinde üretilir. bu cihazların boyutları küçük ve maliyeti çok ucuzdur, bir mini radyo kadar elektronik bileşimi vardır. 

     Yani biri diğerinde hada iyi değildir, 

    Çinde bu tip elektronik aygıtların pazarı çok ucuzdur ve bunun maliyeti bi o kadar ucuzdur buda piyasasının çok ucuz olmasına neden olurken firmalar ülkemizde bunun pahalı satmak için elinden geleni yaparlar .

     Strip kullanımı ise cihaza göredir yani bir cihaz için yapılmış bir strip başka bir markalı cihaz uyum sağlamaz.

  Miadı yani son kullanma tarihi geçmiş stripler : Bu stripleri cihazınıza taktığınızda ölçüm yapmazlar tabi şöyle bir ayarlama yapmazsanız ! Cihazınızın tarih ve saat ayarlarını miad tarihinden öncesine ayarlayınız , böylece cihazınızla elinizdeki stribi kullanabilirsiniz.









2 Nisan 2013 Salı

gökhan özenin çakma klibinin orjinali

gökhan özenin çakma klibinin orjinali

bildiğiniz gibi 
yeni klipler çekmektense popüler videokliplerin çakmaları ile
meşhur olmaya ve gündemde kalmaya çalışan sanatçılara
gökhan özende eklendi
çıkış dönemlerinde çok popüler olan gökhan özen artık çakma kliplerle 
göz doldurmaya çalışıyor

işte klibin orjinali bir bunu izleyin
birde çakma göhan özenin klibini

bu şarkı ve klibin tamamen türk tasarımcılığının bir eseri olduğunu unutmayın

bu haliyle bile benzerlerini solda sıfır bırakır
altlarındaki araba ferrari olsa bile 




bunu sosyal medyada paylaşarak
tepkini gösterebilirsin 
böylece orjinalliğe önem veren toplum olduğumuz anlaşılır.
birilerine de kapak olur ....